Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Na ultrazvuku bylo vidět, že má žena v břiše něco většího než dítě! Když ji lékaři operovali, přišel šok…

10. května 2017 | 13:45

Nastávající maminka Francesca Tomlinson prožila dechberoucí horor. Při jejím prvním těhotenství se na ultrazvuku ukázalo, že dítě není to největší, co v těle má!

Tehdy dvaadvacetiletá Britka Francesca Tomlinson se těšila na svou prvorozenou dcerku. Jenže na ultrazvuku gynekolog zjistil, že v ní kromě děťátka roste také cysta, která jí působila bolesti. Nakonec to došlo tak daleko, že cysta tlačila na její bránici a miminko nemělo v břiše dostatek místa!

Nastávající maminka se začala bát o život své nenarozené dcerky. Po převozu do nemocnice šla rovnou na operační sál, kde se teprve ukázalo, že cysta je skutečně macek. Vážila neuvěřitelné čtyři kilogramy! Lékaři byli nuceni ženě odstranit také pravý vaječník a vejcovod. Novorozená holčička byla naštěstí v pořádku, ale její matku zasáhla smutná zpráva, když jí doktoři sdělili, že již nebude moci mít další dítě.

Navzdory této prognóze Francesca Tomlinson za dalších šest měsíců opět otěhotněla. Tentokrát dala přednost jiné nemocnici, kde porodila zdravou dívku Amber-Rose. Vše proběhlo bez komplikací. A tak se dnes mladá Britka těší ze dvou krásných dcer!

VIDEO NAJDETE ZDE. STAČÍ KLIKNOUT>>

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...