Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kam na víkend? Sport, hudba i design jsou vám k dispozici

5. srpna 2016 | 06:00

Hudba, design, krásné počasí, koupačka, sport a super biják, to všechno si můžete tenhle víkend užít. Stačí si jenom vybrat tu správnou akci! Pobavíte se jak bez dětí, tak s nimi. 

Sázavafest

Autor: jameson

Důvodů strávit první srpnový víkend na Sázavafestu je spousta. Zazpívá tam úžasná Skye Ross ze skupiny Morcheeba. Wohnout budou nejen hrát, ale můžete se těšit i na autorské čtení z jejich knihy. Jako jedna z hlavních hvězd vystoupí Mike Spirit, kterému se daří, na co sáhne. Nebudou chybět ani Vladimir 518, Monkey Business, Mig 21, bez nichž se neobejde žádný pořádný festival. A na všechny ty koncerty uvidíte nejen z parketu, ale i z ochozu obrovského sudu, v jehož barech si můžete dát svoji oblíbenou whiskey na spoustu způsobů. Přijďte se vlnit s celou rodinou. Víc tady!

High Jump

Autor: high jump

Všem fanouškům koupání a skoků do vody, spojených s hudbou, dobrým jídlem a chlazeným nápojem připravili pořadatelé High Jumpu opět zajímavý koktejl zábavy. Blázny, kteří skáčou do vody z šílených výšek, můžete pozorovat z nafukovacího lehátka přímo z vodní plochy. O adrenalin jistě nebude nouze. O hudební doprovod se postará plejáda českých kapel. Podrobný program najdete na jejich stránkách. 

Do kina

Autor: imax

Tento týden proběhla premiéra akčního sci-fi filmu Suicide Squad  neboli Sebevražedný oddíl a dorazilo mnoho známých tváří. Film s hvězdným obsazením si můžete užít i ve 3D. Svět ohrožuje neznámá věc na kterou je každý krátký. Spojí se tedy ti největší zločinci celého světa, jež si odpykávají své tresty ve věznicích a utvoří skupinu, jež se bude snažit nepřítele porazit a zachránit svět.

Povaleč

Autor: povaleč

“Kdo si myslel, že jubilejní desátý ročník festivalu Povaleč bude poslední, se pěkně spletl. 4. - 6. 8. 2016 se uskuteční další ročník, nesený ve stejném duchu a dělaný se stejným nadšením jako ty předchozí. V nádherné barokní obci Valeč na Karlovarsku můžete opět zažít tři dny nabité rozmanitým programem, vhodným pro děti i dospělé,” říká jeden z hlavních organizátorů Jan Hyk. Podrobný program

Dyzajn market

Autor: dyzajn market

První srpnový víkend ožije Piazzeta Národního divadla opět dyzajnem. Doprovodný program bude bohatý, kapely, divadla, workshopy, DJs. Na pódiu vystoupí Sunflower Caravan, The Silver Spoons, Sóloví písničkáři a muzikanti Alasdair Bouch, Hearn Gadbois a Cirkus Ponorka. Těšit se můžete také na divadlo Damúza a KAKÁ s jejich představením pro celou rodinu. Čeká nás nekonečná zábava i v dětském koutku s workshopy pro děti i dospělé: oblíbené Ponrepo dětem, Krasohledy, Jazyková škola Keytone, i workshopové novinky od Studia Malíská, Ani-Muk, Nakladatelství Meander, Charity Gums a Vařím v ateliéru, maluju v kuchyni. Co tam ještě najdete, podívejte se zde.

 

Video se připravuje ...