Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Seznamte se s Jogurtem! Jednooká čivava vás okouzlí

9. října 2013 | 19:09

FOTOGALERIE: I když má jen jedno oko a příliš krásy nepobral, dokáže si tenhle roztomilý psík s poněkud neobvyklým jménem Yogurt the Pirat Dog, získat srdce snad každého z nás. Jeho fotky vás o tom přesvědčí!

Malá čivava z Bangkoku v Thajsku, které chybí jedno oko a jazyk jí jde tak trochu šejdrem, se během pár dnů stala doslova zvířecí celebritou.

Pětiletý psík se se svým účtem na Instagramu stal záhy doslova internetovou senzací. Jeho účet byl vytvořen před pěti měsíci a návštěvníci na něm našli jen pět fotografií.

Za krátkou dobu si však získal už téměř jednadvacet tisíc fanoušků. Pyšná majitelka si rychle uvědomila, jak slavný její mazlíček může být. Nové fotky Jogurta tak teď přidává skoro každý den.

Roztomilá jednooká čivava s neobvyklým jménem Yoghurt the Pirate Dog se stal miláčkem internetu.
Autor: Instagram

Každá z rozverných momentek i roztomilých portrétů má několik tisíc "liků". A když si tyhle fotky prohlédnete, záhy pochopíte proč. Tuhle "obludku" si zkrátka zamilujete.

A můžete si být jisti, že o tomhle pejskovi určitě ještě uslyšíte. Je totiž čím dál tím slavnější. Tenhle měsíc zatím poměrně neznámý Jogurt vystupoval v pořadu Buzzfeed na brazilském zpravodajském webu a v žebříčku 10 nejlepších zvířat na Instagramu se dostal se na nádherné čtvrté místo.

Jogurte, gratulujeme a těšíme se na další fotky!

Roztomilá jednooká čivava s neobvyklým jménem Yoghurt the Pirate Dog se stal miláčkem internetu.
Autor: Instagram

Video se připravuje ...