Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Odpudivá krása: Extrémní tetování a modifikace těla

  • Krásu si každý představuje jinak.
    8. října 2013 | 08:00

    Pod slovem krása si každý člověk představuje něco jiného. Někdo si myslí, že ztělesněním dokonalosti je dlouhonohá blondýna, jiný zase brýlatá zrzka. Existují ovšem i lidé, kteří považují za krásné mít potetované tělo, proděravělé uši, rozřízlý jazyk nebo třeba rohy.

  • Maria José Cristern - Upíří žena (37)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Španělka se po rozvodu s manželem rozhodla změnit svůj život od základů. A povedlo se jí to! Postupně se nechala předělat na upírku a dnes už po jejím původním vzhledu není ani památky. Maria nejdřív našla vášeň v tetování, později přišly piercingy v obličeji a "tunely" v uších. To bylo pro zhrzenou ženu stále málo, proto si nechala vpravit do čela implantáty a udělat špičaté tesáky. Zbytek už jen doupravila líčením a šíleným účesem. A upírka je na světě!
  • Lance Brieschke - Leopardí muž (40)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Texaský tatér se rozhodl proměnit v divokou šelmu. Tvrdí, že díky tomu získal noční vidění a dokáže lovit zvěř. Jeho přítelkyně ho s oblibou vodí po městě na řetězu. Také vypráví, že je Lance lamač dívčích srdcí. Jeho rodina se ho zřekla, protože jako křesťané v něm viděli posedlost ďáblem. Sám toho nelituje a prohlašuje, že je se svým vzhledem nadmíru spokojený.
  • Elaine Davidsonová - rekordmanka (48)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Bývalá brazilská zdravotní sestra je zapsána dokonce v Guinessově knize rekordů jako žena s nejvíce piercingy. Celkem jich má kolem sedmi tisíc, z toho 500 na intimních místech. Její ozdoby dohromady váší neuvěřitelné 3 kilogramy. Před dvěma lety se provdala za skotského úředníka, který si nejspíš libuje v mazlení se s jehelníčkem.
  • Eric Sprague - Ještěří muž (41)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Absolvent newyorské univerzity se jednoho dne rozhodl, že se promění v ještěrku. V tetovacím studiu strávil zhruba 650 hodin, než bylo zelené dílo dokonáno. Později si nechal rozdvojit jazyk a vložit několik implantátů na lebku. Jeho největším snem je nechat si udělat ještěří ocas, který bude vypadat jako opravdický.
  • Dennis Avner - Kočičí muž (†54)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Muž, který toužil podobat se kočkovité šelmě, měl nejvíce tělesných modifikací na světě. Nechal si zbrousit zuby do špičky, tělo měl potetované tygřím vzorem, v obličeji měl silikonové implantáty a horní ret měl předělaný na kočičí. Tím ovšem jeho proměna neskončila, šel ještě mnohem dál. Podstoupil i úpravu uší, do kůže si nechal napíchat zvířecí chlupy a bez čoček připomínajících oči šelmy nikdy nevycházel. Téměř před rokem byl ovšem Dennis nalezen mrtvý a dodnes nikdo nezná příčinu jeho smrti.

Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...