Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tohle je nejošklivější zadek světa: Modelka vypadá jako Ferda Mravenec

11. července 2013 | 16:02

Za své pozadí, byť samozřejmě dokonalé, se většina z nás stydí. Modelka a striptérka Blac Chyna je však na svůj zadek skutečně pyšná. Jak by také ne, vždyť to zřejmě je ten největší v Kalifornii. Co na tom, že v těch leginách vypadá jako populární český mravenec...

Tahle mladá maminka, manželka známého rapera Tyga, rozhodně komplexy méněcennosti netrpí. Jako Titanic brázdí kalifornské ulice v tenkých přilehavých teplákách a krátké mikině do pasu a na odiv hrdě vystavuje svůj obrovský zadek.

Ten měla tahle modelka vždycky plnější, ale po porodu syna King Cairo Stevensona, kterého na svět přivedla na podzim loňského roku, narostl do skutečně obřích rozměrů.

Rapeři obří zadnice milují

Coco Austin má také poněkud plnější křivky...
Autor: Profimedia.cz
Směle tak může konkurovat raperce Nicki Minaj, která si však k velké zadnici dopomohla silikonovými implantáty. Další přebornicí je Nicole Austin, přezdívaná Coco. Manželka rapera Ice T svůj "zadeček" dokonce pravidelně fotí a chlubí se s ním na sociálních sítích. A žhavou soupeřkou je i Kim Kardashian. Obě za bujné tvary vděčí přírodě.

I Kim žije s americkým raperem Kanye Westem. Nabízí se proto otázka, zda má tenhle druh hudby nějaký vliv na výběr partnerek, ke kterým byla příroda při nadělování zadních proporcí skutečně štědrá. Co myslíte? Může to být jen náhoda?

Video se připravuje ...