Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Módní peklo: Celebrity, které nechcete vidět v plavkách!

  • Některé celebrity odmítají stárnutí.
    25. června 2013 | 13:35

    Zub času nedělá rozdíly mezi celebritami a "obyčejnými smrtelníky". Některé hvězdy mají na svůj věk obdivuhodnou postavu, ale existují určité hranice, které by neměly překračovat. Posuďte sami, jestli byla pomyslná hranice porušena nebo ne.

  • Donatella Versace (58)


    Viceprezidentka a hlavní návrhářka skupiny Versace má zhuntované tělo drastickými dietami. S oblibou se svým vyzáblým tělem a silikonovými prsy chlubí na pláži nebo u bazénu. Zub času ovšem plastickými operacemi ani dietami nezastavila.
    ...
    Autor: profimedia.cz
  • Roberto Cavalli (73)


    Italský módní návrhář si ze svého věku nic nedělá. S oblibou oblíká titěrné plavky a dokonce si našel přítelkyni, která je o více než 50 let mladší. Nutno podotknout, že se v plavkách nevystavuje na obdiv veřejně, ale především na své vlastní lodi uprostřed moře.
    ...
    Autor: profimedia.cz
  • Ivana Trump (64)


    Podnikatelka a bývalá lyžařka a modelka českého původu je bezesporu krásná a elegantní dáma. Své tělo si udržuje plastickými operacemi, dietami a cvičením, ale na bikiny to už není. To si Ivana nechce přiznat a v dvoudílných plavkách se objevuje čím dál častěji.
    ...
    Autor: profimedia.cz
  • Jack Nicholson (76)


    Americký herec nikdy nebyl typický hollywoodský hezounek. Své fanoušky si získal svým obrovským talentem a citem pro danou roli. Na svůj věk vypadá báječně, ale měl by zvážit návštěvu pláží – z estetického i zdravotního hlediska.
    ...
    Autor: profimedia.cz
  • Angela Raiola (53)


    Americká hvězda reality show nevěděla, kdy s plastikami přestat. Výsledek její posedlosti je odstrašující. Angela je ovšem nadmíru spokojená a velmi ráda vystavuje své tělo na veřejných plážích.
    ...
    Autor: profimedia.cz
  • Serena Williams (31)


    Sportovní výkony jedné z nejlepších hráček tenisu na světě jsou obdivuhodné. Přestože má vypracované a pevné tělo, není to v plavkách to pravé ořechové. Tedy aspoň podle „štíhlého“ trendu poslední doby.
    ...
    Autor: profimedia.cz
  • Steven Tyler (65)


    Leader rockové skupiny Aerosmith má bohužel svá nejlepší léta za sebou. Drsný rockerský život plný alkoholu, drog a večírků se podepsal také na jeho vizáži.
    ...
    Autor: profimedia.cz
  • Tori Spelling (40)


    Nekonečné diety a cvičení zapříčinily to, že má herečka postavu jako dvanáctiletá dívka. O něco horší jsou silikonová ňadra, která se na dívčí štíhlé tělo vůbec nehodí.
    ...
    Autor: profimedia.cz
  • Giorgio Armani (79)

    Jeden z nejznámějších světových módních návrhářů vypadá na svůj věk obdivuhodně. Oceňujeme také to, že vyráží na pláž jedině v plavkách své značky. Ovšem v takto pokročilém věku by měl na své zdraví dávat mnohem větší pozor a opalování vyškrtnout ze seznamu denních činností.
    ...
    Autor: profimedia.cz
  • Coco Austin (34)


    Silikonovou blondýnu není třeba představovat. Na své tělo je hrdá a předvádění se v titěrných bikinách je jejím největším koníčkem.
    ...
    Autor: profimedia.cz
  • Janice Dickinson (58)

    Bývalá topmodelka odmítá stárnout a za plastické operace dluží již několik milionů korun. Její šlachovité tělo působí velmi nezdravě.
    ...
    Autor: profimedia.cz

Autor: red
Diskuse ke článku
.