Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Trápí vás kila navíc a celulitida? Je tu revoluční masážní přístroj!

28. června 2013 | 15:48
Prezentace klienta |

Trápí vás pneumatika, pomerančová kůže a neustále řešíte, jak se toho zbavit? Je tu nová, absolutně bezbolestná a nenamáhavá novinka!

Nebaví vás dřít se hodiny v posilovně, nesnášíte ježdění na kole a sport je pro vás španělšká vesnice? Tak čtěte pozorně!

Zázračná masáž

ILWY IR je rotační masáž k odbourání tuků. Tento masážní přístroj přispívá k revitalizaci pokožky, odbourávání tuků a odstraňování celulitidy. Důležité je, že využívá  mezinárodně patentované dynamické rotační technologie, díky kterým můžete zhubnout a pleť i pokožka se vám vypne a vyhladí! A to všechno bez práce!

Zbavte se špíčků
Autor: Shutterstock.com

Jak to funguje?

Na rozdíl od jiných podobných (levnějších) přístrojů, které lze opatřit na trhu, a kde rotuje pouze jeden horizontální prvek, tento přístroj rotuje jak horizontálně, tak i vertikálně. ILWY IR je rotační masáž k odbourání tuků je totiž opatřen čtyřmi speciálními masážními kolečky - díky nímž je právě dosaženo opravdu hloubkové masáže.

Navíc je přístroj velmi tichý a bez nepříjemných vibrací. Intenzitu rotacesi můžete libovolně zvyšovat či snižovat. Díky své konstrukci jej lze použít na všechny části těla, včetně obličeje. Ještě váháte?

NAKUPUJTE ZDE!

Jaktože hubnete?

Tato unikátní novinka, ILWY IR je rotační masáž k odbourání tuků, vychází z tradiční východní teorie tření a spolu s dlouhovlnným infračerveným světlem uplatňuje hloubkovou masáž s efektivním odbouráváním podkožních tukových buněk.

ILWY IR je rotační masáž k odbourání tuků podporuje a zkvalitňuje krevní oběh (aktivuje "spící" krevní kapiláry) a lymfatický systém. Příznivě aktivuje subkutánní (podkožní) a epidermické (kožní) buňky  - aplikací je též odstraňována ztvrdlá a odumřelá kůže - pleť je hladší a zdravější.

ZBAVTE SE PŘEBYTEČNÝCH TUKŮ A CELULITIDY!

Video se připravuje ...