Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šílený umělec: Tetováním ničí obličeje krásných dívek

27. února 2013 | 14:00

Rouslan Toumaniantz v roce 2009 vytetoval na obličej dívky 59 hvězdiček. Jenže teď se umělcovo jméno objevilo znovu. Zažalovala ho. A opět šlo o potetovaný obličej krásné dívky.

Kimberley Vlamincs tvrdila, že při tetování usnula a když se probudila, byla zděšena. Její obličej totiž Ruslan zkrášlil o 56 černých hvězd. Tvrdila, že za to může tatér, protože údajně nerozuměl jejímu požadavku.

Pak ale Kimberley otočila a přiznala, že po celou dobu tetování byla vzhůru. „Lhala jsem, protože jsem se bála otce. Když jsem s tetováním přišla domů, strašně zuřil,“ řekla Kimberley. 

Tehdy se nechal Rouslan slyšet: „Tohle bylo poprvé, kdy jsem tetoval někomu obličej. Už to nikdy neudělám bez toho, aniž bych měl písemný souhlas."

Kimberley Vlaeminck
Autor: Youtube.com

Láska a tetování na prvním rande

Rouslan Toumaniantz se s osmnáctiletou dívkou jménem Lesya seznámil po internetu. Po několika dnech dopisování se sešli. A co z toho vzešlo? Jak jinak než dívčin kompletně potetovaný obličej. A není to ledajaké tetování. Lesya má na své kdysi krásné tváři tatérovo křestní jméno... Jak to ale dopadne, až počáteční láska vyprchá? 

Rouslan ale v tetování tváří není žádný nováček. Na svých stránkách má spoustu fotek lidí, kteří mu svůj obličej svěřili. A jak šíleně to vypadá se můžete podívat v naší fotogalerii.

Dívka si nechala vytetovat jméno svého přítele
Autor: facebook

Autor: ema
Video se připravuje ...