Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

To jsou proměny: Celebrity, které se popraly s kily!

20. února 2013 | 14:30

Ano, i celebrity trápí "obyčejné" problémy: včetně těch, které souvisí s váhou. Které slavné tváře svedly úspěšný boj s oblinami a jak to dokázaly? Tohle jsou inspirativní příběhy Jennifer Hudson, Kelly Osbourne a dalších.

Jennifer Hudson

Oscarová herečka oblékala po porodu syna velikost 46. Pak ale přišla nabídka na roli ve filmu Winnie a Jenifer musela s kily dolů.

Pomocí slavného trenéra Herley Pasternaka a firmy WeightWatchers, která se zabývá hubnutím, herečka shodila přebytečná kila a nyní se pyšní velikostí 36! Navíc se stala tváří WeightWatchers.

...
Autor: profimedia.cz

Kelly Osbourne

Dcera Ozzyho a Sharon Osbournových si získala slávu jako obtloustlá teenagerka v reality show svých rodičů. Díky tvrdé dřině a změně jídelníčku zhubla přes 30 kg. „Lidé si myslí, že jsem zhubla a to mě udělalo šťastnou. Není to vůbec pravda. Nejdřív jsem se musela naučit milovat sama sebe,“ prohlásila Kelly, které k hubnutí pomáhala také pravidelná terapeutická sezení.

...
Autor: ČTK, Reuters

Gary Barlow

Porotce britského X Factoru pořádně přibral po rozpadu kapely Take That v roce 1999, kdy ručička váhy překročila stovku. „Bral jsem tuk jako ochranný oblek,“ žertuje Gary. Ovšem přiznal, že na někoho tak velkého se cítil neuvěřitelně malý. Nyní váží tento sympatický zpěvák necelých 80 kg, ale nikdy prý nezapomene na své „tlusté období“.

...
Autor: Instagram, profimedia.cz

John Goodman

Hvězda filmu Big Lebowski se také statečně poprala s nadbytečnými kily. Dlouho chtěl jíst všechno, co viděl, a velmi obtížné pro něj bylo vynechat alkohol. Sám o sobě prohlásil, že je alkoholik. Po změně jídelníčku začal cvičit hodinu a půl denně a shodil čtyřicet kilo.

...
Autor: profimedia.cz, archiv Blesku

Snooki

Hvězda reality show Jersey Shore Nicole "Snooki" Polizzi přísahala, že po porodu zhubne 40 kg, které nabrala v průběhu těhotenství. Nedávno zveřejnila fotografii v těsných šatech, kde jí to neskutečně sluší. Shodila už třináct kilogramů, prý hlavně díky tomu, že přestala vymetat večírky. Nadevše totiž miluje svého syna a veškerý čas chce trávit právě s ním.

...
Autor: Instagram, profimedia.cz

Autor: and