Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Neuvěřitelné: Tato žena se po 60 letech vrátila do světa modelingu

22. února 2013 | 06:00

Krása nikdy neumírá a osmdesátiletá Marion Finlayson je toho důkazem. Na přehlídková mola poprvé vkročila již v roce 1940. Později dala přednost škole a s modelingem skončila. Dnes se na módní mola vrátila, a je jednou z nejstarších modelek.

Marion Finlayson (80) vedla velmi spokojený rodinný život. Pracovala jako učitelka dětí se zvláštní péčí. Zlom v jejím životě nastal po smrti manžela.

„S Brucem jsme měli velmi spokojené manželství a po jeho smrti jsem zjistila, že bude strašně těžké to překonat,“ svěřila se Marion.


Okouzlující babička se tedy rozhodla vrátit do světa modelingu a najít tam rozptýlení.

Marion Finlayson
Autor: Profimedia.cz
Modelka a babička zároveň

Návrat k modelingu jí umožnil potkat spoustu nových lidí. Spolupráce s mladými lidmi je pro ni skvělým zpestřením, a přiznává, že nikdy nebyl její život více rušnější než za poslední rok, co se vrátila do světa módy.

 „Jsem naprosto nadšená a strašně mě to baví a naplňuje,“ říká Marion, která prý dostala nabídku již od dvou modelingovým agentur.
„Vždy jsem věděla, že se k modelingu chci vrátit. Každý mi říkal, že se to ke mě hodí mnohem víc než dělat domácí práce,“ dodává se smíchem dvojnásobná babička.

Marion Finlayson
Autor: Facebook.com
Nemůžu tomu uvěřit

Marion si i ve svých letech udržuje postavu a pravidelně chodí na jógu a pilates. Také přiznává, že se o módu zajímala celý svůj život, a že je tak trochu „shopaholička“. V současné době ohromuje spoustu diváků a získala si nespočet příznivců. Ovšem sama tomu zatím nemůže uvěřit.

 „V poslední době mi pořád volají a zvou mě na různé akce, připadá mi, že je to jen sen, ale doufám, že potrvá co nejdéle,“ dodává Marion. 

Video se připravuje ...