Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Prostřeno s Českými Miss! Jitka Válková vařila v sárí

29. března 2012 | 07:08

Česká Miss 2010 Jitka Válková uvařila pro ostatní missky indické speciality. Aby byla dobrou a přesvědčivou kuchařkou, oblékla se do tradičního indického sárí a na čelo si nalepila kamínek. Jitka u sebe doma udělala pravou atmosféru orientu.

Určitě nebudou hranolky ani slanina. Jitka na to půjde přes Orient. Pro dokonalou iluzi prostře indický ubrus, holkám přilepí na čelo kamínky a návštěvu uvítá v sárí.

Modelka a dnes hlavně zpěvačka uvaří teprve podruhé v životě kuře po indicku. Konzumuje se bez příborů, jen pomocí chlebových placek. Dopravu soust do úst rukama považuje Jitka za zážitek, který tmelí kolektiv. A opravdu, konverzace u stolu se uvolní.

Dozvíte se, jak to chodí na líbacích castinzích, zda Jitce nevadí, že si ji pletou s Ivou Kubelkovou, a kdo vyhrál konkurz na želatinu či prostředek na čištění toalety. Uvidíte, s jakým úspěchem se setkal maminčin ovocný salát. A jak dopadla kreativní zábava. Jitce se prý zatím v životě všechno daří. Pokoří i Prostřeno? Dívejte se od 18 hodin dnes na Prostřeno na FTV Prima.

Autor: Gabriela Mikešová
Video se připravuje ...