Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Souboj krásek u plotny: Missky ukázaly kuchařské umění

23. března 2012 | 16:00

Týden před finále České Miss 2012 se finalistky předešlých ročníků soutěže krásy utkají v pro ně neobvyklé disciplíně. Pětice dívek v čele s Jitkou Nováčkovou a Jitkou Válkovou se představí v kuchařské show FTV Prima Prostřeno

Speciálních pět dílů představí modelky v netradiční roli kuchařek. Své umění předvedou Denisa Domanská, Andrea Kabická, Barbora Vida Kolářová, Jitka Válková a Jitka Sedláčková.

Na talířích se objeví pestrá nabídka od orientálních pochoutek přes českou kuchyni až po italské recepty. K dokonalosti dovede iluzi Orientu Jitka Válková, která svým soupeřkám nalepí na čelo kamínky a sama se převlékne do sárí, ženského oděvu, který nosí indické ženy.

Denisa Domanská byla ze soutěže trochu nervózní. „Domácí chleba se mi podařil až na druhý pokus,“ svěřila se. Barbora Kolářová zariskovala a vsadila na dary moře. „Dělala jsem tatarák z lososa, krevety a mořského vlka v solné krustě,“ prozradila o svém debutu 2. česká vicemiss 2006. Celý týden se odehrál bez jakýchkoli roztržek, přestože se tvrdí, že mezi modelkami panuje vzájemná nevraživost. Jen jedna věc určitě ležela každé v hlavě. Lukrativní výhra 40 000 korun.

 

Autor: Vilém Besser
Video se připravuje ...