Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Američanka se chlubí sexem s duchem: Žádný živý muž se mu nevyrovnal

Sexorcistka Adrien Blackwell tvrdí, že sex s duchy je poměrně běžnou záležitostí.
15. června 2014 | 10:00

Ať už si o magii a nadpřirozenu myslíte, že jsou to lži a podvody, nebo cítíte, že nás něco přesahuje a s nadpřirozenou silou si není radno zahrávat, to, co popisuje američanka Adrien Blackwell, je opravdu jen velmi těžko uvěřitelné. Podle svého trvrzení měla totiž sex s duchem. A byl nejlepší, který kdy zažila.

Adrien Blackwell, podle svých slov, vede sexuální život s duchem už celý rok. Jejím vyvoleným je náčelník indiánů Beta, který žil na území Ameriky na konci 18. století.  Podle Adrien zemřel před 250 lety.

"Moje první zkušenost byla zvláštní, ale rozhodně ne děsivá. Beta ke mě přišel do postele když jsem spala a objal mě. Otevřela jsem oči, ale nikdo tam neležel. Bylo to velmi zvláštní, ale cítila jsem, jako by se to už někdy stalo, jako bych přesně věděla, co mám dělat," popisuje Adrien a dodává:

"Potom se Beta přesunul na mě a já se cítila, jako by mě zakryla hřejivá přikrývka od hlavy, až po konečky prstů. Bylo to velmi intenzivní, jako by pronikal do celého mého těla. Dokázal mnohem víc, než jakýkoliv žijící muž. Cítila jsem se, jako bych byla v úplně jiném světě."1958486:gallery:true:trueAdrien, která o sobe smýšlí jako o sexuální jasnovidce, žije na Havaji a díky svým sexuálním zkušenostem se nazývá "sexorcistkou". I když by se vám její zážitek mohl zdát nepravděpodobný, či dokonce zcela vybájený, Adrien tvrdí, že "spektrofililie" neboli orientace na sex s nadpřirozenou bytostí, je v lidské populaci poměrně běžná.

Sama Adrien má prý desítky klientů, kteří si prošli podobnou zkušeností. Většina se ale bojí s tímto zážitkem svěřit, protože mají strach z výsměchu či šikany, která by po takovém přiznání následovala. "Právě proto jsem se rozhodla vystoupit se svojí zkušeností. Abych veřejnosti dokázala, že sexuální vztah s duchem může být sice neobvyklý, ale může se stát i vám," říká zaníceně sexuální jasnovidka.

Adrien a Beta spolu ovšem nenavázali astrální kontakt náhodou. Podle jasnovidky byli partnery v minulém životě, a to právě v 18 století, kdy byl Beta indiánským náčelníkem. I přesto, že Beta byl prý nejlepším milencem, kterého Adrien měla (ať už za jeho hmotného nebo astrálního života), musela jejich vztah po roce ukončit, protože jí nedával všechno, co sexorcistka chtěla. Hledá si teď prý partnera z masa a kostí a doufá, že vztah s Betou už navždy zůstane jen příjemnou minulostí.

Autor: brig