Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jaký bude rok 2014 podle numeroložky? Vaše šance na změnu!

Numeroložka odhalila co nás čeká v roce 2014
2. ledna 2014 | 05:30

Numeroložka Simona Králová Blesku odhalila, jaký bude nadcházející rok 2014. Součet číslic roku 2014 dává sedmičku.  Ve jménu šťastné sedmičky by se měl celý rok odehrávat v duchu moudrosti, logických úvah, nových vztahů, namísto zažitých spojení, která pro nás představovala jen destrukci.

Rok 2014 bude absolutně originální, přelomový a rušící veškeré zaužívané principy a konvence.  Věřme, že vlivům "sedmičky" se nevyhne ani naše politická scéna, nové výzkumy v medicíně i naše snaha navzájem si něco dávat.

Jak na to?

Zkuste si sečíst číslice v datu svého  narození. K tomuto číslu přičtěte 7, jako číslo tohoto roku. Například 25. 6. 1963. Sečtěte 2+5+6+1+9+6+3  +7=39 Sčítejte číslice výsledku, až dostanete jednomístné číslo. 3+9=12. 1+2= 3. Výsledek je vaše číslo pro tento rok.

1: Je čas na nové začátky! Čeká vás nová láska, nová práce, možné přestěhování. Letos si nenechte nikým radit. Změňte cokoli, co vám nevyhovuje, nebudete litovat, protože letošní rok je základem celého dalšího cyklu ve vašem životě.

2: Dvojka je naopak skvělá pro spolupráci, vztahy a kooperaci všeho druhu. Přináší sňatky, nová pracovní spojení, lásky, dočasně se ale budete muset vzdát individuálních nezávislých projektů. Dařit se bude pouze ve spojení nových plánů s našimi blízkými.

3: Trojky, vy se můžete opravdu těšit na rok plný zábavy, flirtů, cestování. Obecně prožijete snadný a příjemný rok, plný zábavy, veselí a nových setkání. Možné je narození dítěte.

4: Čtverky se naopak musí mít letos na pozoru. Zejména v materiálních oblastech bude rok úmorný, neumožňující zábavu. Vyplatí se tvrdě pracovat a ve finančních otázkách být ve střehu.

5: Pětka bude pokušitelka. Rok bude úžasný, plný zážitků, můžete zrealizovat cokoli chcete. Změny citů, domů, cestování. Jen pozor, tento rok nepřináší nic konstruktivního, trvalého. To se týká i vztahů!

6: Rok výborný pro komunikaci a úmluvy jakéhokoliv druhu. Přeje sňatkům, smlouvám, ukončením starých sporů i zakládání nových spolků a iniciativ. Podporuje nákupy nemovitostí.

7: Rok "sedmičky " je ideální pro duševní rozvoj!!  Chcete studovat? Začněte! Zajímá vás nový obor? Prozkoumejte ho. Potkali jste někoho, kdo vám změnil pohled na životní hodnoty? To není špatné!

8: Letošní rok bude obtížný zejména na začátku a v materiálních oblastech. Mějte trpělivost, po vyřešení sporů lze v závěru roku dokonce zbohatnout.  Páry mohou procházet krizí. Podzim je ale nakloněn pro usmíření a znovunalezení lásky.

9: Devítka je báječné číslo pro uzavírání úkolů a hodnocení činností všeho druhu. Ukončíte vysokou školu, projekty v práci, ale hlavně je potřeba zbavit se ze života všeho, co vás skličuje. Rok 2015 vám totiž nabídne tolik nových plánů, radostí a vztahů, že na nic starého, nevyhovujícího a okoukaného už nezbude místo!

Vsaďte na sedmičku

Pokud se ale rozhodnete vše zvládnout právě v roce 2014, pak využijte právě oné magické sedmičky. Vyjde vám vše, co bude originální a jiné. Jezdíte na dovolenou v červenci? Zkuste letos srpen. Milujete rybaření?  Co tak zabrousit na bowling? Jste osamělí? Změňte prostředí, protože na horách potkáte úplně jiné týpky, než na koncertě. Už 30 let pracujete jako zahradník?Nebylo by od věci začít u kriminálky? (zahradníci přece vždy věděli něco navíc ).  

Autor: red