Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Velký horoskop na leden: Jak pro vás začne rok 2014?

  • Co vás čeká a nemine v prvním měsíci nového roku?
    1. ledna 2014 | 06:00

    Skončil rok 2013 plný změn a zvratů a nastupuje ten 2014 - o něco klidnější, ale stále vyžadující spoustu zásadních rozhodnutí. Stanovte si proto hned na začátku ledna, kam byste se v tomto roce chtěli ubírat a jaké jsou vaše cíle.

  • Beran 21.3. - 19.4.

    beran
    Autor: Shutterstock.com
    Čas běží tak rychle, že jste se ani nenadáli a váš sváteční klid končí. Bohužel pro berany ho ale střídá leden plný stresu a věčného nestíhání. Připravte se na to, že budete mít problém rozhodnout se, co je nutné udělat ihned a co ještě chvíli počká. Kupte si diář a naučte se konečně plánovat. Hlavně se nenechte ve svém úsilí rozptýlit svody, jinak se snadno stane, že budete mít problém nejen v práci, ale i ve vztahu. To poslední čemu totiž chcete čelit je oprávněný vztek nadřízeného a žárlivost partnera.
  • Býk (20.4. - 20.5.)

    býk
    Autor: Shutterstock.com
    Rok 2014 by vám měl přinést hlavně finanční a materiální uspokojení, milí býci, což vám notně zvedne náladu. Neměli byste ale zapomínat, že jsou na světě i důležitější věci. Váš partner je z vašeho pracovního nasazení už unavený a nemá chuť trávit čas sám doma, kvůli vašim přesčasům. Zkuste na to myslet a neprobrat se až ke konci ledna, kdy už by si mohl pomalu balit kufry.
  • Blíženci (21.5. - 20.6.)

    blíženci
    Autor: Shutterstock.com
    Pokud vás přepadly splíny už na konci roku, v lednu se jim bohužel hned tak nevyhnete. Není ale nutné sedět doma a utápět se. Dovolte partnerovi, aby vás i s dětmi vzal na prodloužený víkend na hory. I když není sníh, procházka ne čerstvém vzduchu a blízkost milovaných zažene většinu špatných myšlenek. Pokud jste svobodní, obvolejte přátele a vyrazte na večírek. Leden by vám měl kromě splínu přinést také pár nezapomenutelných zážitků Musíte jim ale jít trošku naproti.
  • Rak (21.6. - 22.7.)

    rak
    Autor: Shutterstock.com
    Svátky probudily vaši dobrosrdečnou náturu a vy budete celý leden doslova sršet pozitivní energií, kterou ocení nejen doma, ale i v práci. Dejte si ale pozor, aby vaší dobročinnosti nezačali ostatní zneužívat. Pokud si totiž nedáte pozor, za chvíli zjistíte, že na vás všichni přehodili část své zodpovědnosti a vy najednou děláte práce za tři lidi. V lednu se proto neostýchejte říct občas rezolutní "NE!"
  • Lev (23.7. - 22.8.)

    lev
    Autor: Shutterstock.com
    Dejte si do nového roku jedno jediné předsevzetí - silnou vůli. Té máte sice na rozdávaní, ale zapomínáte ji používat u věcí, do kterých se vám moc nechce. Vaše lví povaha ale špatně snáší neúspěch, který by mohl snadno nastat, pokud se nenaučíte zatnout zuby a dotahovat do konce i nepříjemné úkoly. Dodělejte projekt, který už vám dlouho leží na stole a konečně ukončete vztah, ve kterém nejste spokojení. Rok 2014 vám přinese nový začátek.
  • Panna (23.8. - 22.9.)

    panna
    Autor: Shutterstock.com
    V lednu se nebudete schopni vymanit z lenošícího módu, milé panny, avšak vzhledem k vaší zodpovědnosti po celý rok to nebude znamenat problém. Klidně si vezměte ještě pár dnů volno a zůstaňte s partnerem zalezlé v posteli nebo vyrazte někam na víkend relaxace a masáží. Na konci měsíce už si totiž pomalé tempo nebudete moci dovolit a práce vám dá jasně najevo, na co byste se měli zaměřit.
  • Váhy (23.9. - 22.10.)

    váhy
    Autor: Shutterstock.com
    Těžko byste řekly, že mrazivý leden pro vás bude měsícem lásky, vášně a zamilovanosti, ale je to tak. Váhy si užijí romantiky plnými doušky. Jen si dejte pozor na zamilované pohledy v práci, mohlo by vás to hodně zpomalovat. Doma si ale užívejte se vším všudy, zajděte si na romantickou večeři, do kina i na procházky zmrzlým městem. Věřte že na letošní leden budete ještě dlouho vzpomínat.
  • Štír (23.10. - 21.11.)

    štír
    Autor: Shutterstock.com
    Vaše tajemná povaha začne v lednu přitahovat abnormální pozornost. Ať se o vás ale bude kdokoliv snažit dozvědět něco soukromého, nic neprozrazujte, milí štíři. Mohlo by se vám to totiž ošklivě vymstít a vy byste se mohli, byť nevinně, stát terčem zlých pomluv. Držte proto stejné tempo, buďte ostražití a užívejte si tepla rodinného krbu a blízkosti pravých přátel.
  • Střelec (22.11. - 21.12.)

    střelec
    Autor: Shutterstock.com
    Život je pro vás jeden dlouhý večírek a nejinak tomu bude také v lednu 2014. Víc než kdy jindy si budete užívast pozornost přátel, rodiny i kolegů a v podstatě nebude jediný den, kdy byste si mohli v klidu sednout a vypít kávu. Přesto vás to ale nadopuje energií, kterou budete koncem měsíce více než potřebovat. Zaměřte se na rodinné a přátelské vztahy, které jste delší dobu zanedbávali a napravte resty, které jste dlouho odkládali.
  • Kozoroh (22.12. - 19.1.)

    kozoroh
    Autor: Shutterstock.com
    Těšte se na ten nejlepší měsíc po dlouhé době, milí kozorozi. Planetární postavení vám totiž bude přát snad ve všech oblastech. Užijete si pozornost opačného pohlaví a budete tak mít spoustu možností k nezávaznému flirtu. Dávejte si ale pozor, pokud jste zadaní. Váš partner by vůči vašemu nevinnému laškování nemusel mít příliš mnoho pochopení. V práci zažijete v lednu klid, takže se věnujte také rodině a koníčkům, dokud si to můžete dovolit.
  • Vodnář (20.1. - 18.2.)

    vodnář
    Autor: Shutterstock.com
    Na začátku letošního roku obdržíte lákavou nabídku, kterou pro vás ale možná nebude zrovna snadné přijmout. Bojíte se ale zbytečně, váhaví vodnáři. Na tento úkol máte nejen dost znalostí, ale i energie a odhodlání a jediné co musíte udělat, je začít si už konečně věřit. Pokud neusnete na vavřínech, prohloubíte svoje znalosti a začnete se už v lednu této problematice věnovat, sklidíte později zasloužené ovoce.
  • Ryby (19.2. - 20.3.)

    ryby
    Autor: Shutterstock.com
    Zase jste si do nového roku dali hromadu předsevzetí? Pak si buďte jistí, že pokud s nimi důsledně začnete už v lednu, jak to umíte jen vy, ryby, máte ohromnou šanci na úspěch. Už na začátku ledna nabudete velké sebevědomí, které by vám mělo pomoci ve všech směrech, které si umanete. Pokud se budete jen trochu snažit, sklidíte na konci měsíce obdiv kolegů, uznání nadřízeného i láskyplné pohledy od vaší drahé polovičky.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.