Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Velký sexuální horoskop

Hvězdy vám prozradí, jaký bude ten letošní rok ve vašich ložnicích.
19. ledna 2011 | 18:22

Co hvězdy říkají o touhách a divokých vášních? Jaké jsou ženy milenky, co je přivádí k šílenství a co naopak zaručeně zchladí? A jak jsou na tom muži? Nahlédněte do sexuálního horoskopu!

BERAN (21. března – 20. dubna)

Sobecký divoch
Všichni Berani potřebují být ve všem první. I v orgasmu. Chtějí všechno, a hned. Pyšní se tím, že jsou jako sexuální bomby. A právem. V posteli jsou opravdu úžasní – provokativní, divocí, dramatičtí a tak rádi se předvádí. Jen je při tom dvakrát nezajímá, jestli se chvěje zem i s vámi.

Co potřebuje žena
Když to na vás přijde, chcete sex okamžitě a nic jiného vás nezajímá. Ale hezky divoký. Žádnou rutinu. Potřebujete, aby byl váš partner pod peřinou stejně žhavý, vášnivý a kdykoli nastartovaný jako vy. Problém je, že občas skončíte v posteli s každým, kdo se namane. Netoužíte po dlouhých předehrách ani romantických hrátkách. Chcete zkrátka sérii rychlý orgasmů, pokud k nim dojde na neobvyklých místech a v neobvyklých pozicích, budete úplně šťastná. Nemáte problém s tím určovat tempo a prát se s partnerem o to, kdo bude nahoře. Pokud s vámi muž udrží tempo a dokáže být dost rychlý a drsný, bude vás bavit. Jinak má smůlu.

Nesnášíte
- Lovce
Vy jste přece lovkyně, ne žádná kořist.
- Hry
Potřebujete přímost a upřímnost, jinak uvažovat neumíte.
- Nudu
Žádný šedý úředník, vás dostane do varu automobilový závodník, horolezec nebo alespoň hasič.

Co potřebuje muž
Chlapácký hrdina a divoký bůh v životě i posteli. Přesně takový je muž Beran. Má sice problém s věrností a snaží se dokázat, že je schopný uspokojit téměř všechny ženy světa, ale v posteli se ním nudit nebudete. Zvlášť pokud zvládnete hrát dvě role najednou. Nejprve ho svádějte jako nespoutaná žena vám bez zábran – pokud mu nabídnete sex ve výtahu, bude blahem bez sebe, ale pak se rychle změňte v něžnou a romantickou ženu. Přesně takhle totiž nejčastěji Beran eroticky sní. Nikdy nedovolte, aby se s vámi v posteli nudil. Jinak vás okamžitě vymění za větší dobrodružství.

Nesnáší
- Panovačnost
I kdybyste měla stokrát pravdu a on po sobě nechával válet po celém bytě špinavé prádlo, neříkejte mu to.
- Závislost
Je vám jasné, že k sobě patříte, ale před ním o tom mlčte a dopřejte mu pocit nezávislosti.
- Náraz s realitou
Nikdy mu nevysvětlujte, že rytíři neexistují, jinak ho ztratíte.

BÝK 21. dubna – 21. května

Erotický umělec
Smyslnost je druhé jméno pro Býka. Miluje dobré jídlo, luxusní látky, pohodlné auto, dokonalý sex. To všechno si dokáže vychutnat do nejmenších detailů. I když k životu potřebuje stabilní vztah a bezpeční, rutina v sexu s ním nikoho  nečeká. K milování totiž přistupují jako k umění. Přesně ví, co chce, a je šťastný, že dokáže dokonale uspokojit sebe i svůj protějšek.

Co potřebuje žena
Jste romantická a smyslná a partnerovi umíte poskytnout naprosté sexuální blaho. To stejné očekáváte i od něj. A běda, pokud vám ho nedá. Pak je pro vás docela normální bez výčitek skončit v jiné náruči. Potřebujete prostě uspokojit svůj nekonečný sexuální apetit spoustou něhy, milování a vřelosti. Jste přece sexuální bohyně a ta se bez erotiky prostě neobejde. Vyhraje to u vás muž, který dokáže zapojit do hry všechny smysly. Napustí horkou vanu plnou voňavé pěny, servíruje olivy a jahody, pustí svádivou hudbu a bude si s vámi hrát.

Nesnášíte
- Nevěru
Pokud zjistíte, že vás podvádí, čeká ho krutý trest.
- Líné milence
Ty, kteří s vámi nejsou schopní v posteli udržet krok, z ní nemilosrdně vykopnete.
- Otrapy
Chlap přece musí být čistý, voňavý, krásný a bohatý.

Co potřebuje muž
Kupte mu obrovskou postel, pořiďte tlumená světla a mluvte s ním o penězích. To ho dokáže nažhavit k výkonu, který opravdu stojí za to. Nejde mu jen o vlastní požitek, chce, abyste byla uspokojená především vy. Miluje vaši ženskost, erotické prádlo, krajkové podprsenky. Cokoli, do čeho se může zakousnout a strhnout to z vás. Z jídla i sexu chce jen to nejlepší. Nejraději obojí najednou. Pokud na něj při erotické hře naservírujete čerstvé ovoce, med a šampaňské, bude váš a udělá pro vás v sexu cokoli. Jen pozor na jeho slabé místo. Je chorobně žárlivý a pokud ho zklamete, těžko vám kdy odpustí.

Nesnáší
- Všechno neestetické
Ať vás ani nenapadne chodit před ním v natáčkách na hlavě nebo si vyholovat podpaží. Nepřežil by vědomí, že nejste skutečná bohyně.
- Chudobu
I kdybyste neměla ani na rohlík, neříkejte mu to. Finanční nejistota ho děsí.
- Tvrdohlavost
Nehádejte se s ním. Stejně nikdy neustoupí.

BLÍŽENEC 22. května – 22. června

Dva v jednom
Neodhadnutelní, proměnliví, nepokojní a zároveň vtipní, chytří a energičtí. Přesně takoví jsou Blíženci. S nimi si nikdo nikdy není jistý, na čem je a jak se v příštích minutách zachovají. Rozhodně se s nimi nebudete nudit, protože sami nesnášejí rutinu a konvenční přístup. Blížence mnohem víc zajímá, co má jejich partner v hlavě než v kalhotách.

Co potřebuje žena
Někdy to nevíte ani vy sama. Jsou dny, kdy byste řádila čtyřiadvacet hodin denně a pak by vás do postele nedostal ani Johny Deep. K sexu ze všeho nejvíc potřebujete mozek. Jeho i svůj. Muž, který je jen lehce pod vaši úroveň u vás nemá žádnou šanci a jste schopná ho zašlápnout jako mravence. Takže muž, který si vás chce získat, musí i při milování přemýšlet. Za odměnu dostane dvě ženy v jednom – společenskou požitkářku a zranitelnou holčičku.

Nesnášíte
- Majetnictví
Ceníte si své svobody a nezávislosti a nikdo se nebude tvářit, že jste jeho majetek.
- Nedostatek respektu
Potřebujete partnera, který vás bude naprosto respektovat. Stačí náznak toho, že jste přece „jen“ žena a u vás končí.
- Mužské vytržení
Chlap, který není dost romantický a eroticky intimní a místo toho je u vytržení ze svého obřího nástroje a zpoceného těla, je pro vás absolutně asexuální.

Co potřebuje on
Zavolejte mu, když ležíte nahá ve vaně a všechno mu popište. Při večeři s ním rozjeďte erotický hovor, vymýšlejte šťavnaté řeči a nové formy milování. Jen ať se s vámi nenudí. Blíženec se totiž potřebuje bavit a co nejvíc mluvit o sexu. Netrapte se tím, že každou chvíli flirtuje s vaší kamarádkou nebo jakoukoli jinou ženou. Je sice přelétavý, ale pokud nedáte svou žárlivost najevo, budete se tvářit nezávisle a udržíte jeho pozornost a erotické napětí, získáte skvělého společníka i milence.

Nesnáší
- Žárlivost
I kdyby to ve vás vřelo, nikdy nedávejte najevo, že na něj žárlíte, jinak si ho neudržíte ani do druhého dne.
- Pláč
Nemá rád citové výlevy a slzavé záchvaty, oceňuje humor a chuť s těžkostmi bojovat.
- Manželství
Chce přítelkyni i milenku, ale snubní prsten ho trochu děsí. Pozor na to.

RAK 22. června – 21. července

Hrdina z románů (Adina Mandlová i Oldřich Nový)
Přecitlivělý, intuitivní a pečovatelský Rak je ale zároveň velmi náladový a nevyzpytatelný. Ale pod plachou slupkou se skrývají velmi sexuální a citliví milovníci. Často se zamilují do lidí v nouzi a pokud je chcete ulovit, vyprávějte jim svůj dojemný životní příběh. Možná budete těžko zvládat račí výkyvy nálad, za nimiž stojí strach z odmítnutí. Ale pokud už někomu dá svoje srdce, bývá to navždy.

Co potřebuje žena
Žádné rychlé akce. Abyste se přiblížila k vrcholu, potřebujete jemné a dlouhé vzrušování plné představivosti. Baví vás sentimentální muži, kteří se zajímají o každý kousek vaší duše. Dlouze si s vámi povídají u svíčky a pak velmi pomalu přechází k citlivým erotickým dotekům. Orgasmus pro vás znamená naprosté odevzdání se a doufáte, že vaši otevřenost partner nikdy nezneužije.

Nesnášíte
- Tlachy
Hloupé historky, pomluvy a zbytečné řeči vás nudí k smrti.
- Neupřímnost
Vy jdete do vztahu i sexu naprosto otevřeně a to stejné vyžadujete i od partnera.
- Citovou vzdálenost
Na polohy, při nichž máte pocit, že jde jen o zvířecí sex a partner na vás není dostatečně vnitřně naladěný, nemáte nikdy náladu.

Co potřebuje muž
Ženu jako byla Adina Mandlová. Pokud se totiž Rak zamiluje, stane se z něj romantický hrdina jako z klasického románu a podobný náboj vyžaduje i od své partnerky. Než si s ním užijete něžný a nádherný sex, musíte s ním dlouze chodit na rande, otvírat zákoutí duše, hladit ho, líbat a být trpělivá. Když už vyleze ze své ulity, dokáže z milování vytvořit umělecké dílo. A vy byste ho měla tvořit s ním.

Nesnáší
- Feminismus
Má rád nezávislost a rovnost i v sexu, ale bojovnice za svobodu mu lezou na nervy.
- Chlad
Odvažte se. Rakovi se opravdu můžete svěřit se vším a hledat u něj oporu.
- Povrchnost
Když se víc než citovým záležitostem budete věnovat společenskému životu, rychle ho přestanete bavit.

LEV 23. července - 23. srpna

Vládce dramatu
Všichni Lvi jsou přesvědčení, že jsou královské krve a od ostatních vyžadují, aby se k nim podle toho chovali. Nikdy netrpí nedostatkem obdivovatelů a nekonečná vášeň a spalující sexualita jsou z nich cítit na sto honů. Pokud jim budete sedm dní v týdnu lichotit, flirtovat s nimi a udržovat je šťastné i v posteli, získáte v nich celoživotní partnery, které vám budou všichni závidět.

Co potřebuje žena
Hledáte muže, který vás bude bezmezně nejen milovat, ale hlavně obdivovat. Jste diva sestupující po červeném koberci, oslněná blýskáním dychtivých fotografů, milujete drama a okázalost. V životě i posteli. Nebojíte se říct si o to, co chcete, a sex berete trochu jako divadelní představení, ve kterém jste hlavní hrdinka. Jestliže váš partner pochopí, že vás má zbožňovat a nechat vyniknout vaši jedinečnost, odměníte se mu nespoutaným sexem, odvážnými erotickými polohami a milováním na zadním sedadle taxíku. Nic pro zakřiknuté povahy.

Nesnášíte
- Laciné dárky
Jste stvořená k luxusu, takže kabelka z výprodeje vás urazí.
- Rady
Víte přece sama nejlépe, co máte dělat, a i když se občas chováte jako zlobivé dítě, nepotřebujete, aby vás za to kdokoli sekýroval.
- Slabost
Jestliže chlapáctví a nadhled muž jen předstírá, naservírujete si ho k obědu.

Co potřebuje muž
Sex kdykoli na něj jen pomyslí. Má totiž tak obrovský sexuální apetit, nekonečnou výkonnost a je přesvědčený o svých královských erotických výkonech, že podle něj neexistuje žádná žena, která by netoužila po milování právě s ním. Ani ve snu by ho nenapadlo, že vás taková banalita jako bolest hlavy nebo totální vyčerpanost můžou odradit od chvíle s ním pod peřinou. Smiřte se s tím, že pro lva nikdy nebudete hlavní hrdinka. Jeho orgasmus je prostě důležitější, než ten váš.

Nesnáší
- Nedostatek pozornosti
Řekněte mu, že je nejlepší milenec, jaký kdy tato země nosila. Jedině tak vás přibere do své smečky a vy se budete moct hřát v jeho paprscích.
- Ubohý šatník
On je král a vy tedy musíte alespoň vypadat jako princezna z pohádky. Popelku v ušmudlaných hadrech by vedle sebe nesnesl.
- Neobvyklý sex
Je sice exhibicionista a v ložnici má zrcadla, ale pokud chcete vyzkoušet milování ve třech nebo hrátky z bičíkem, raději na to se lvem zapomeňte. Jinak vám uteče.

PANNA 24. srpna - 22. září

Přebornice v dotecích
V posteli sice nenabízí nic, při čem by se zrovna zachvěla zem, ale milování i život s Pannami je plný něžné a citlivé lásky. Chtějí do posledního detailu znát erotické touhy partnera, naučí se nazpaměť mapu jeho těla a dokonale je využijí. Na nočním stolku má Panna nejméně tři knihy s návodem, jak být co nejlepší milenec či milenka. Jsou to ti nejduchaplnější a nejcitlivější milovníci, ale jedině v případě, že prožívají vážný vztah.

Co potřebuje žena
Jako elegantní a upřímná Panna potřebujete muže, který by respektoval vaši nezávislost, soukromí i sexuální náročnost. Ve chvíli, kdy cítíte, že partnerovi můžete důvěřovat, stane se z vás něžná a vytrvalá milenka. Zvlášť pokud bude vědět, jak zatahat za ty správné nitky, zvládne umění masáže a rafinovaných doteků a bude si s vámi do ucha šeptat ty nejdivočejší fantazie. Panna touží po nemravnostech, ale nejprve musí najít odvahu, aby se do nich pustila.

Nesnášíte
- Pohozené spodky
Z neupravenosti, špíny a čehokoli nízkého se vám zvedá žaludek.
- Hlupáky
Pokud nemá muž stejně výkonný mozek, raději by se k vám ani neměl nepřibližovat.
- Nedočkavost
Na všechno potřebujete dost času a chvíli trvá, než se rozhodnete, že on je ten pravý, kdo má okusit vaši lásku a milování.

Co potřebuje muž
Hlavně čas. Pokud se na něj vrhnete ve výtahu, vyděsí se a uteče. Ocení rafinované a dlouhé svádění, miluje doteky a nesnáší překvapení. I když se vám sex s ním může zdát trochu nudný, vydržte. To se jen snaží jednu věc dotáhnout do dokonalosti a až to zvládne, přestoupí k další. Buďte trpělivá, necháte-li ho co nejvíc milování procvičovat, bude z něj virtuóz. Muže narozeného v Panně nejvíc nažhavíte, když ho přizvete, aby vám pomohl při koupeli. Pak buďte připravená na střídání dominantní a podřízené role. To ho opravdu baví.

Nesnáší
- Překvapení
Má raději rutinu a věci, které se dají očekávat. Pokud jste divoká kočka, nechte drápky schované. Nechce si hrát.
- Špínu
Do postele s ním musíte jít jen dokonale čistá a navoněná.
- Emoce
Divoké scény plné citu v něm vyvolávají paniku. Bojí se totiž, že by ho mohly ovládnout.

VÁHY 23. září - 23. října

Nekoneční snílci
Lidé narození v tomto vzdušném znamení jsou naprostí romantici žijící v lásce i v sexu ve vysněném světě. Nikdy se nesmíří s málem, ale hledají dokonalého partnera, který by naplnil všechny jejich představy. Nikdo se tak nevyzná ve rekvizitách milování jako Váhy. Jejich kombinace zasněných večeří, svíček, drahých parfémů a dárků je součástí velké milostné hry. Problém je, že víc než po "obyčejném" vztahu s člověk z masa a kostí, se raději procházejí pod hvězdami a sní o perfektním milování s vysněným partnerem.

Co potřebuje žena

Jste svůdná a snad nejvíc ženská zástupkyně všech znamení zvěrokruhu. Vaše nejsilnější stránka je samotný hon na muže. To vás nejvíc baví a z toho čerpáte svou sílu. Partner musí být uhlazený a zároveň vášnivý, silný, ale i jemný. Abyste mu předvedla sérii orgasmů, potřebujete k tomu horu romantiky, superdlouhou předehru spojenou s erotickými řečmi a očekáváním, co bude dál. Ráda v sexu používáte fantazii a hry na milenku krále, pannu nebo zajatkyni, vás dokážou rozparádit stejně jako jemné svazování rukou hedvábnou šálou.

Nesnášíte
- Sex na jednu noc

Ne, že byste to nedokázala, ale věříte, že správný sex je propojený jen s opravdovou láskou.
- Nedostatek prostoru
Na žárlivce, kteří vás hlídají na každém kroku, máte opravdu alergii.
- Hlupáky
Chlap musí mít dobré postavení, ale důležité je i to, co má v hlavě a co říká. Oceňujete kultivovaný projev na všech frontách.

Co potřebuje muž
Je dokonale okouzlující, stoprocentně sexy, vždy skvěle oblečený, a navíc zábavný. Chce vám dát tolik uspokojení, kolik si jen umíte představit, musíte ho ale postrčit správným směrem. Oblékněte si sexy punčochy a při romantické večeři se ho pod stolem dotýkejte. Nakloňte se tak, aby zahlédl kraj vaší podprsenky a šeptejte mu do ucha všechno, co s ním chcete dělat. Vždy buďte ženská, ale zároveň ho jemně ovládejte. Pak vám snese modré z nebe.

Nesnáší

- Neoholená podpaží
Neexistuje výmluva, proč jste to nestihla, pokud máte chloupky na nohách nebo podpaží, raději se ani nesvlékejte.
- Věci, co jsou "out"
Jestliže milujete nákupy v "sekáčích" a máte na sobě oblečení, které se hodí spíš na velký grunt než rande, máte smůlu. Tohle opravdu nemusí.
- Scény
Má rád v posteli pohádkovou harmonii a ukňourané nebo křičící ženy z ní brzy vystrčí. Nesnese ani křik při orgasmu, vzrušuje ho maximálně jemné vrnění.

ŠTÍR 24. října - 22. listopadu

Všechno nebo nic

Jejich sexuální charizma končí nádhernými milostnými románky, po kterých ale zůstává pocit hořkosti. Jestliže někoho chtějí získat, projdou kvůli tomu i peklem. Ve chvíli, kdy ho dostanou, se ukáže jejich odvrácená tvář a vyvalí se žárlivost, manipulace a majetnictví. V sexu spíš než obyčejný orgasmus hledají zážitky, které jako by ani nebyly z tohoto světa. Touží po naprostém splynutí těl, aby se mohli znovu spojit se svým vnitřním vesmírem. Možná proto je sex i vztah s nimi zážitek na celý život.

Co potřebuje žena

Nevěříte nikomu ani ničemu a než si chlapa pustíte do života, nejprve ho musíte pořádně prozkoumat. Přesto z vás vyzařuje tolik spalující sexuality, že se z vás opačné pohlaví může zbláznit. Jste jedna z nejsmyslnější milenek, jakou si pánové vůbec můžou představit. Jediné, co po nich chcete, je, aby nechali otěže milování na vás. Nezajímá vás mužská dominance a nepotřebujete jeho rady ani iniciativu. Pokud tohle muž zvládne a podřídí se, zažije dech beroucí sex.

Nesnášíte
- Podřízenost
Neexistuje, abyste muže kdy poslechla. Sama přece víte nejlépe, co chcete a jak toho dosáhnout.
- Chudé umělce
Věříte, že peníze, sex a moc chodí vždycky spolu.
- Povrchnost
Berete všechno naprosto vážně a vadí vám jakákoli neserioznost a zlehčování.

Co potřebuje muž
Aby se muž narozený ve Štíru dokázal vzrušit, potřebuje mít pocit, že má nad vším kontrolu a sexuálně vás ovládá. Ale nechce obyčejnou loutku. Naopak. Čím záhadnější budete, tím víc vás bude chtít. Už při první schůzce mu ukažte, že toho víte hodně o penězích, sexu i moci. Pak si s ním dejte schůzku v temné uličce a přijďte v kabátku, pod nimž budete nahá. Ale nevystřílejte si všechna svá překvapení a triky hned na začátku, protože potřebuje věcem přicházet na kloub sám. Připravte se na to, že s ním bude sex na denním pořádku. Pokud totiž nesouloží, tak na něj alespoň myslí.

Nesnáší
- Zbytečné řeči
Mluvení o sexu nesmí být nikdy víc než samotného sexu. Pokud si ráda povídáte, držte se na uzdě, jinak ho odradíte.
- Romantické nesmysly
Místo večeře při svíčkách chce sledovat pornofilm a číst erotickou literaturu.
- Něžné křehotinky
Touží po ženě vamp, která je protřelá a vše (ale úplně vše) chce vyzkoušet.

STŘELEC 23. listopadu - 21. prosince

Bezstarostný tulák
Střelci jsou přímí a spontánní, rychle se zamilují, ale jestliže získají pocit, že jsou v kleci, láska je rychle opustí. Chtějí mít co nejvíc erotických zářezů na pažbě, milují svobodu a věří, že sex je oslavou života. Tak proč se měli spokojit jen s jedním partnerem? Je to asi nejpromiskuitnější a nejdivočejší znamení celého zvěrokruhu.

Co potřebuje žena
Hlavně absolutní svobodu, a to i v sexu. Jste schopná si začít s kýmkoli – od tuláka po rockovou hvězdu – dát mu to nejlepší, užít si a pak ho opustit. Nemáte problém mužům nadbíhat (přece nebudet ztrácet čas čekáním, až vás osloví) a nejvíc vás baví ti, kteří stejně jako vy milují divoké, ale pokud možno krátkodobé románky. Vy jste ta, která běžně zažije spontánní sex v letadle, mezi kabáty v šatně nebo na večírku. Ze všeho nejvíc vás baví milování v přírodě s mužem, který je bez zábran, extravagantní a velmi odvážný.

Nesnášíte
- Obyčejný sex
Rychle se začnete nudit, takže potřebujete neustálou změnu a experimenty.
- Zamčené dveře
Pocit volnosti je pro vás stejně důležitý jaký kyslík, voda nebo jídlo.
- Intimitu
Nechcete být jeho druhé já, nabízíte mu přece jen zábavu, sex, volnost...

Co potřebuje muž
Stejně odvázanou ženu, jako jen on muž. Jestliže mu dopřejete skupinový sex, milování na veřejnosti a naprostou volnost, možná s vámi vydrží. Musíte ho ale nechat žít jeho sny, jinak vám uteče. Vyprávějte mu o svém cestování, zastavte na parkovišti a nechte ho, aby se s vámi pomiloval, buďte stejně odvázaná a divoká jako on. Mluvte s ním o svých fantaziích a ptejte se na ty jeho. Hlavně mu nikdy nic nevyčítejte.

Nesnáší
- Závazky
I kdyby s vámi promiloval celou noc, nenuťte ho, aby zůstal na snídani. Jinak ho už nikdy neuvidíte.
- Rady
Tenhle ptáček se jen tak nenechá strčit do klece a vašim radám a omezením se jen vysměje.
- Realitu
Myslí si, že je dokonalý a všemocný, pokud mu to začnete vyvracet, zbalí si kufry.

KOZOROH 22. prosince - 20. ledna

Hra podle pravidel
Tito na pohled naprosto dokonalí lidé vyznávají všechny tradiční hodnoty – hezký a útulný domov, plný bankovní účet, jistotu a věrnost. Potřebují mít všechno pod kontrolou a i v sexu mají naplánované jednotlivé úkony přesně tak, aby jejich výkon byl dokonalý. V životě i posteli jsou zodpovědní a snaží se dělat věci co nejvíc správně. Na improvizaci a spontánní divokost v jejich životě není dost místa.

Co potřebuje žena
Z milování na veřejnosti vám naskakuje husí kůže. Jste vášnivá, ale v posteli, ne na sedadle v kině. Od mužů očekáváte jistou úroveň a naprostou důvěru. Víte, že nejlepší sex není ten náhodný a lehkovážný, ale naopak léta budovaný a hledaný. Abyste dospěla k orgasmu, musíte být s partnerem jedno tělo a jedna duše. Na to potřebujete hodně času a trpělivosti. Pokud vás partner bude dlouhými a jemnými tahy natírat dětskými olejíčky, probudí se ve vás smyslná milenka, jež mu předvede nádherný striptýz a všechny triky, které objevila ve snaze být tou nejlepší i v posteli.

Nesnášíte
- Ty, kdo přemýšlejí penisem.
Chlapáci, jež jdou rovnou na věc, vás fakt nebaví. Potřebujete rafinovaného chlapa, ne hulváta.
- Doteky na veřejnosti
Intimita patří za zavřené dveře. Co by si o vás pomyslelo okolí, že?
- Flirtování
Nezávaznost vás nebaví, chcete trvalý a hluboký vztah.

Co potřebuje muž

Ženu, která vyznává tradiční hodnoty – uváže si zástěru a připraví mu skvělou večeři, postará se o děti, nebude vyhazovat zbytečně peníze. Nechtějte po něm líbání na ulici, spontánní výlet do Paříže ani noční koupání na Adama. Pokud utlumíte svou divokost, dáte mu dostatek času, aby vás pořádně proklepl a zjistil, jestli jste pro něj vhodná, zažijete s ním úžasné milování. Kozoroh je totiž naprosto dokonalý – i v sexu – a jeho cílem je dopřát vám sérii těch nejlepších orgasmů.

Nesnáší

- Nedodržování termínů
Sám je puntičkář, takže se neopovažujte přijít na rande ani o minutu později.
- Nevyspělost
Chce ženu, která se umí chovat vážně, rozumně a vyspěle. Žádné nevyskákané pískle.
- Pozlátko
Ženy ověšené kilem bižuterie a laciným výstřihem se mu doslova hnusí.

VODNÁŘ 21. ledna - 18. února

Tajuplný experimentátor
Často se chovají, jako by jim sexuální apetit vůbec nic neříkal, ale když ho rozbalí, nestačíte se divit. Šokují své partnery postelovými experimenty, bizarními praktikami a novátorskými myšlenkami. Jsou intelektuální, arogantní a svobodomyslní. Pokud hledáte někoho nezávislého a netoužíte po velkém citovém poutu, je pro vás Vodnář to pravé ořechové.

Co potřebuje žena

Dlouho hlavně spoustu přátel a až mnohem později vás budou zajímat i sexuální partneři. Jestliže vás začne vzrušovat partnerovo mysl, stane se z vás ta nejradikálnější a nejbláznivější žena, jakou si v ložnici vůbec dovede představit. Hledáte tajuplného muže, který vám nabídne neobvyklé techniky a erotické rozhovory. V posteli chcete vyzkoušet naprosto všechno bez ohledu na to, co si o praktikách myslí celý svět. Potřebujete milence, který bude vstřícně reagovat na vaše poněkud výstřední sexuální praktiky.

Nesnášíte
- Mazánky
Ti, kteří se bojí prudkého pohybu a myslí si, že Venušiny kuličky se cvrnkají do důlku.
- Tuctovost
Misionářská poloha je něco, co vyzkoušíte jednou, ale tím to končí. Chcete experimentovat.
- City
Dáváte přednost tomu milovat mozkem než srdcem a emocionální výlevy vás děsí.

Co potřebuje muž
Jestliže ho chcete svést, začněte tím, že mu dokážete, že jste stejně nezávislá a originální jako on. Až v něm zažehnete touhu, připravte se na pořádně divokou jízdu plnou bláznivých novinek a hovorů o sexu. Abyste udržela jeho pozornost, musíte dělat nečekané věci. Když si bude myslet, že se nechcete milovat, sveďte ho okamžitě třeba na podlaze. Mluvte o tom, jak je obdivuhodný, a i když si nikdy nebudete jistá, jak na tom u něj jste, ani po čem právě touží, nedávejte své zoufalství najevo. Očekává toho od vás tolik a žádnou slabost vám odpouštět nebude.

Nesnáší
- Jemnost
Není to ten typ, který bude toužit po saténovém povlečení a masážních olejíčcích.
- Emoce
Pokud ho milujete, raději si nechte své výlevy sama pro sebe.
- Nudu
Jestliže nejste schopná se ze dne na den přestěhovat na Aljašku, milovat se ve stoje na hlavě nebo v latexu, bude vás považovat za naprosto nezajímavou ženskou.

RYBY 19. února - 20. března

Vodní milenci
S každým milence nebo milenkou je Ryba jiná. Zamiluje se až příliš rychle a snaží se hrát roli, jakou od ní očekává partner. Jako by nikdy vlastně doopravdy nevěděla, co chce ona sama. Smyslné, tajemné a intuitivní Ryby hlavně potřebují být potřebované. Vlastní sexuální uspokojení pro ně nikdy nebude tak důležité, jako to, aby dovedly na vrchol slasti svůj protějšek. Ne nadarmo se říká, že toto znamení je nejobětavější ze všech, samo se naservíruje na talíř a nechá se sníst.

Co potřebuje žena

Toužíte po naprostém splynutí těl, myslí a duší. Věříte, že romantika znamená sex a sex znamená lásku. Hledáte kultivovaného muže, která dokáže být něžný, stylový, ale zároveň i mimořádný a ohnivě vášnivý. Pokud bude navíc praktikovat tantru, můžete si být jistá, že s ním najdete to pravé štěstí. Nechcete žádného upoceného chlapa, který se na vás prostě vrhne, ale potřebujete jemné, smyslné a svůdné milování. Největší slast vám přináší sex ve vodě, takže pokud ho ještě nemáte, pořiďte si na zahradu bazén.

Nesnášíte
- Spěch
Při rychlém sexu zaměřeném na výkon se neuvěřitelně nudíte. Je to pro vás ztráta času.
- Uklízení
Jste éterická romantička – a ta přece nemá vařit večeře a mýt nádobí.
- Racionální uvažování
Kdo nevěří v anděly, energii a tajemno, nemá u vás sebemenší šanci na úspěch. Vy přece víte, že tohle všechno existuje.

Co potřebuje muž
Jestliže s ním chcete vyzkoušet jeho umění vás uspokojit, musíte být alespoň trochu rafinovaná. Nikdy nečekejte, že přijde na rande včas, noste sexy prádlo, kupujte drahé víno a nesnažte se ho zařadit do žádné škatulky. Jeho sexuální pud je totiž nevyzpytatelný jako muž-Ryba sám a vy musíte být připravená na cokoli. Nečekejte rychlovku pět minut před spaním, on se bude chtít milovat dlouze a něžně. Totéž očekává od vás. Zapřáhněte fantazii, nikam nespěchejte a milování si užívejte klidně celé hodiny. Nemusíte mu říkat, co v sexu chcete, on to záhadným způsobem vytuší sám.

Nesnáší
- Vysvětlování
Není schopný jednoduše logicky zdůvodnit, proč a co dělá.
- Žárlivost
Je společenský, má sklon k flirtování a chce si hrát, přece mu kvůli tomu nebudete dělat scény.
- Materialismus
Jestliže budete víc obdivovat svůj nový kostým a sousedovo auto než jeho oblíbenou poezii, tak s vámi rychle skončí.

Autor: archiv BPŽ, Klena