Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Velký jarní horoskop: Váhy

Na jaře své tělo hýčkejte masážemi
31. března 2011 | 05:00

Těšíte se na nové lásky, nebo snad doufáte, že se konečně rozlouskne vaše vztahové dilema? Sníte o přidání v práci? Také byste měli myslet na své zdraví a rozhodně nezanedbávat potřeby své duše. Jestli je na to správný čas už nyní na jaře, nebo bude lepší s něčím počkat, poradí náš horoskop.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Nejlepší období: konec března a polovina května

Okolnosti vás budou nutit k tomu, abyste jednala samostatně a nezávisle. Váš temperament bude maximální, „zblázní“ se vám pudy. Využijte toho a klidně se do milostných románků pusťte bez výčitek. I když musíme přiznat, že cesta k tomu pravému bude ještě hodně spletitá.

Nepodceňujte péči o tělo, nechte se hýčkat na masážích, navštěvujte pravidelně kosmetičku, dojděte si ke kadeřnici. Dodá vám to pořádnou porci sebevědomí. V tomto ohledu na sobě určitě nešetřete.

Jaro je jako stvořené po očistné kúry, omezte maso a uzeniny, místo mléčných výrobků zařaďte do stravy spíše rýžové a sójové produkty.

V práci se budete chovat nadšeně, začnete hýřit nápady. A nezůstane to bez povšimnutí. Těšit se můžete třeba na zvýšení platu nebo různé zajímavé bonusy.

Váháte, zda prodat byt nebo nějakou jinou větší nemovitost? Jaro je pro tyto transakce jako stvořené.

Autor: Kateřina Pokorná, Kbak