Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Numeroskop na 2010: Životní číslo 3

Fotografie
14. ledna 2010 | 08:42

Poznejte svou životní cestu! Z číslic obsažených ve svém datu narození si můžete jednoduchým výpočtem zjistit, jak čísla v roce 2010 ovlivní právě váš život, i to, co můžete udělat pro to, abyste z nadcházejícího období vytěžili maximum.

Každý den vám přineseme numeroskop na rok 2010 pro jedno z životních čísel, který vám prozradí, co vás čeká ve všech oblastech vašeho života.

Vypočítejte si své životní číslo

Například člověk narozený 12. 3. 1980 bude mít životní číslo 6 (1+2+3+1+9+8+0=24=2+4=6).

Numeroskop pro životní číslo 1 naleznete ZDE.
Numeroskop pro životní číslo 2 naleznete ZDE.

Vaše Motto: Rok 2010 přeje novým známostem, lásce a umění – seznamujte se tedy, tvořte, poslouchejte hudbu, choďte do společnosti. Chcete-li se usadit, založte domov, rodinu, zapusťte kořeny.

Po předchozím roce, který byl nabitý událostmi, vášněmi, změnami, cestováním a možná i dobrodružnými zážitky, vplouváte do „klidnějších vod“, kdy si budete moci užívat milostného života a nechat se unášet na vlnách lásky. Jde totiž o rok citový. Je sice pravdou, že loňský rok byl po citové stránce také významný, ale šlo spíše o bouřlivé city, vášně a náhlá milostná vzplanutí. Rok 2010 bude citově podstatně stabilnější. Zatímco vloni jste měla silnou potřebu cestovat, užívat si nezávislosti a milostných dobrodružství, nyní zřejmě zatoužíte zapustit kořeny, usadit se a trávit čas v klidu domova a se svými blízkými dušemi. Nezadaným slibuje tento rok nová setkání, seznámení, lásku.

PENÍZE A KARIÉRA
Díky své všestrannosti dokážete uspět v mnoha oborech. Často střídáte zaměstnání. Je to proto, že pohyb a kontakty jsou vaší silnou stránkou, profese spojené s pohybem, komunikací a obchodem jsou pro vás přímo stvořené. Můžete být dobrou herečkou, zpěvačkou, tanečnicí i prodavačkou, poštovní doručovatelkou či spisovatelkou. V roce 2010 lépe uspějete v uměleckých profesích. Pokud patříte mezi intelektuálky, budete mít mnoho nápadů a můžete je realizovat. Uspějete v médiích, při styku s lidmi a tam, kde se řeší mezilidské vztahy. Stanete se silným magnetem pro druhé pohlaví. Nejdůležitějšími měsíci pro kariéru a významný finanční přínos budou únor, září a listopad.

RODINA A VOLNÝ ČAS
Obvykle vás doma nic neudrží. Domov je pro vás přestupní stanicí, kde čerpáte energii, abyste mohla znovu „vylétnout“ do světa plného vzrušení a zábavy. Máte řadu koníčků, takže vám na rodinný život moc času nezbývá Je ideální doba k renovaci domova nebo ke stěhování. Budete mít větší potřebu zdržovat se doma. Je to proto, že vstupujete do citově nabitého roku, kde bude hrát důležitou roli rodina. Pokud se chcete usadit, máte na to v tomto roce ideální čas. V rodině dojde k významným událostem. Nejvíce to pocítíte v září. Zaměřte se na kreativní činnosti, které vám přinesou potěšení a uspokojení (šití, vyšívání apod.). Hudba a umění vám budou bližší než v jiných obdobích.

VZTAHY A LÁSKA
Umíte flirtovat, aniž vám jde o něco hlubšího. Na jedné straně jste úžasnou společnicí, která nezkazí žádnou zábavu. Na straně druhé se na vás nedá moc spoléhat, protože nesnášíte problémy. Žádné jiné číslo nemá tolik kontaktů jako číslo tři. Vztahy s druhými lidmi jsou pro vás prioritou. V roce 2010 to bude platit dvojnásob. V této době začnete brát některý ze svých současných svazků vážněji, takže možná zatoužíte po sňatku a po dítěti. Tento rok bude přát novým známostem, choďte do společnosti. Pro druhé pohlaví se stanete přitažlivější. V případě dlouhodobých sporů pocítíte uvolnění. Měsíci pro lásku a vztahy budou květen, červen, srpen, a hlavně září, které by mělo být nezapomenutelné.

ZDRAVÍ A KONDICE
Důležitým a prioritním slovem, které byste měla mít na paměti v tomto roce, bude „rovnováha“. Pokud dokážete udržet jakousi vyrovnanost ve všech svých činnostech a naučíte se pravidelně a pořádně odpočívat, měla byste být ve skvělé kondici po celý rok, jak po fyzické, tak po psychické stránce. Prospějí vám především dechová cvičení, jóga, pobyt v přírodě na čerstvém vzduchu, u moře.

RIZIKA
Neberte na sebe více odpovědnosti, než jste schopná unést, zvláště pokud jde o dlouhodobé závazky – zvažte všechna pro i proti. Vybírejte pečlivě, s kým spojíte svůj život a plány.

Vhodní partneři:
Nejlépe se shodnete s další trojkou – jste „veselá kopa“, máte stejné zájmy a usilujete o stejné cíle, navíc je mezi vámi výrazné sexuální napětí. Vášnivé a optimistické spojení zažijete s pětkou, která vnese do vašeho života hodně vzrušení. Dobře byste mohla vycházet také s citlivou šestkou a dvojkou. Úspěch a finanční výhody očekávejte ve vztahu s osmičkou.
Číslo tři je nejkompatibilnější ze všech čísel, a to díky své přizpůsobivosti a nekonfliktnosti. Přesto jedna rada: vyhýbejte se častějším kontaktům s konfliktními typy a pesimisty, kteří z vás vysávají touhu po životě.
Dobrá nálada a optimismus jsou vaší nejsilnější zbraní, takže si je udržujte za všech okolností.

Nejvýznamnější měsíce:
Červen bude důležitý pro vaše kontakty a společenský život, září pak pro citový život, domov a otázky týkající se rodiny.

Klíčová slova: VZTAHY, LÁSKA, UMĚNÍ, DOMOV, RODINA, HARMONIE.

Autor: Anna Bella Hýblová