Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Milostná numerologie: Vyberte si partnera podle čísel

  • Skvělého muže vám mohou předpovědět čísla.
    9. ledna 2014 | 14:00

    Hledáte s novým rokem také nového partnera? Vykašlete se na věčné hledání modrookého blonďáka se vzezřením Brada Pitta a raději se spolehněte na radu čísel. Možná, že podle nich najdete podsaditého „taťku“ s pleší, ale věřte, že se k vám bude zaručeně hodit.

  • Spočítejte si životní číslo


    Spočítejte si, jaké nemoce vám mohou hrozit
    Autor: Shutterstock.com
    Spočítat si své životní číslo není žádná věda, stačí, když sečtete všechna čísla ve svém datu narození tak, aby vám na konci součtu vyšlo jednociferné číslo. Pokud jste tedy narozená 2.3. 1980, pak sečtěte čísla takto: 2+3+1+9+8+0=23, 2+3+= 5.
  • Životní číslo 1


    Láska
    Autor: Shutterstock.com
    Jste-li „jednička“, pak si pro dlouhodobý vztah vybírejte partnery s životním číslem 3 a 5, protože právě oni budou nejlépe snášet vaši panovačnost a umíněnost, kterou projevujete ve vztazích. Žhavé krátkodobé románky si pak skvěle užijete s číslem 1 a také 6, ale nepočítejte s tím, že přetrvají déle, než pár týdnů. Dva kapitáni na lodi se totiž moc dlouho nesnesou. Komu byste se měla vyhnout, to je číslo 8, s ním by vaše soužití byla jedna velká soutěž o to, kdo je lepší.
  • Životní číslo 2


    ...
    Autor: Shutterstock
    Životní dráha žen s životním číslem 2 se nejlépe doplňuje s muži, jejichž číslem je 8 a také 9. Pracovité a rozhodné „dvojky“ zažijí romantický vztah s klidnou a poněkud rezervovanou 9, která je bude na rukou nosit, nebo se mohou vrhnout do náruče dominantních mužů „osmiček“ se kterými se nebudou muset vůbec o nic starat. Zpočátku se bude zdát dobrou volbou i muž, jehož životní číslo je 4, ale tenhle vztah nebude mít dlouhého trvání, protože byste se s ním unudila k smrti.
  • Životní číslo 3


    Zaflirtujte si!
    Autor: Shutterstock.com
    Ženám trojkám, které jsou vtipné a společenské, nejlépe vyhovuje temperament a dobrodružná povaha „pětek“, které dokáží reagovat na jejich životní chaos a nepředvídatelnost. Skvělý vztah prožijí ale i s klidným číslem 7. Takoví muži bývají mystičtí, introvertní, ale jejich životní moudro krásně doplní rozlítanou žen s tímto číslem. Naproti tomu žádný zázrak nečekejte s mužem se životním číslem 4, ten by vás jen uzemňoval jako železná koule na noze.
  • Životní číslo 4


    Skvělého muže vám mohou předpovědět čísla.
    Autor: Shutterstock
    Pevné a zásadové „čtyřky“ mohou najít štěstí v náruči dobrodružných pětkových mužů, kteří jim dají v životě trochu křídla. Skvěle si budou rozumět s disciplinovanými a organizovanými „osmičkami“. S kým by ale rozhodně neměly pomýšlet na dlouhodobý vztah nebo zakládání rodiny, to jsou muži s životním číslem 6. Tahle kombinace je totiž doslova vražedná.
  • Životní číslo 5


    ...
    Autor: shutterstock.com
    Ženy, jejichž životní číslo je pětka, mají štěstí, mají totiž široký výběr. Velmi dobře se budou cítit po boku čísla 1 i vedle nápadité a optimistické „trojky“. Ochranná křídla jim nabídne číslo 6 a překvapivě vážný vztah mohou navázat se „sedmičkou“, se kterou se budou vzájemně vyvažovat. Dlouhodobý vztah je možný i s mužem s číslem 4, jen pozor, abyste se brzo nezačala nudit. Možná byste to neřekly, ale pevný vztah můžete mít i s číslem 5, jen se nesmíte divit, že i on chce mít tolik svobody a volného času, jako to chcete vy.
  • Životní číslo 6


    Svatební pověry
    Autor: Shutterstock.com
    Obětavé ženy s životním číslem 6, by se měly trochu krotit při výběru svého partnera. Následovat by měly sympatické muže s devítkou jako životním číslem nebo hrdinnou „jedničku“. Trochu složitější vztah už byste zažily s číslem 5 a vyhnout byste se měly „trojkám“, ke kterým se vůbec nehodíte.
  • Životní číslo 7


    Zaflirtujte si!
    Autor: Shutterstock.com
    Jste číslo 7? Pak máte velké štěstí, jak v životě, tak i ve vztazích. Největší terno uděláte s vtipnou a kreativní  „trojkou“ a překvapujícím číslem 5. Pevný vztah ale nehledejte u čísla 2, s ním byste zažila jen povrchní románek se sentimentálním koncem a také číslo 1 je pro vaši povahu příliš dominantní.
  • Životní číslo 8


    ...
    Autor: Shutterstock
    Osmičkové ženy, zalovte ve vodách, kde mají muži životní číslo 2 a také 6. Právě s nimi se dostanete nejsnáze před oltář a prožijete spokojený život. Naopak se vyhněte agresivní „jedničce“ a svobodomyslnému číslu 5, se kterým byste mohla být vzhledem ke své povaze nešťastná.
  • Životní číslo 9


    Chvalte svého muže. Ale musíte to správně naplánovat
    Autor: Shutterstock.com
    Ženy se životním číslem 9 jsou tajnůstkářky a často si drží zbytečný odstup. Protože se po většinu cítíte velice zranitelné, nejlépe si to užijete v náruči citlivého muže s číslem 2, který vidí skrze vaši silnou slupku. Vztah, ve kterém budete spokojená najdete i u „šestky“ a překvapivě harmonickou dvojici utvoříte i s „trojkou. S číslem 5, které je na opačné straně spektra si budete muset dát jasná pravidla, aby vám to spolu fungovalo.

Klíčová slova:  tajemno, numerologie, láska, vztahy, manželství
Diskuse ke článku
.