Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Návod na úspěšný život: Horoskop na míru na rok 2014!

4. listopadu 2013 | 08:45
Prezentace klienta |

Srovnejte si život! Zajistěte si úspěšnou budoucnost! S pomocí osobního horoskopu zjistíte, k čemu jste předurčeni, jaké zaměstnání je pro vás to pravé, a který vztah bude osudový. Pomůže vám usnadnit těžká rozhodnutí a vystihnout vhodné okamžiky pro všechny vaše záměry.

Není horoskop jako horoskop

Pořiďte si podrobný návod pro váš budoucí úspěšný život! Horoskop na míru je zpracován profesionálním astrologem na základě vašeho přesného data, času a místa narození, proto je tak přesný. S pomocí tohoto horoskopu můžete doslova nahlédnout i do těch nejskrytějších zákoutí vaší duše. Zjistit, co vás v daný rok čeká, nebo jaký partner se k vám nejvíce hodí.

Nahlédněte do svého nitra

Astrolog s pomocí přesných astrologických výpočtů sestaví podrobnou předpověď. Díky tomuto horoskopu pochopíte mnoho nejasností Vašeho života a odhalíte své skryté schopnosti a nadání, ale také své vnitřní rozpory a příčiny životních těžkostí. Jde o detailní horoskop, díky kterému budete mít možnost nahlédnout hluboko do svého nitra.

Moc hvězd a planet je velká, ale síla lidské vůle a pozitivního myšlení je ještě větší. Nikde ve hvězdách není napsáno nic, co by nešlo změnit a vyhnout se tomu!
Autor: Shutterstock.com
Lidská duše není jednoduchá a ukrývá v sobě rozpory, které nám však pomáhají k osobnostnímu růstu a vývoji. Jejich odhalování se pro vás díky tomuto horoskopu stane vzrušujícím tajemstvím – poznávání vlastní duše může být stejně dobrodružné jako cesty do neznámých dálek a stejně zábavné i poučné jako ten nejlepší film či kniha. Pokaždé, když si přečtete svůj horoskop na míru, objevíte v něm něco nového a překvapivého, a s odstupem času Vám prozradí ještě víc tajemství a odhalí ještě zajímavější souvislosti!

Moc hvězd a planet je velká, ale síla lidské vůle a pozitivního myšlení je ještě větší. Nikde ve hvězdách není napsáno nic, co by nešlo změnit a vyhnout se tomu!
Autor: Shutterstock
Změňte svůj osud

Moc hvězd a planet je velká, ale síla lidské vůle a pozitivního myšlení je ještě větší. Nikde ve hvězdách není napsáno nic, co by nešlo změnit a vyhnout se tomu! I slabší stránky naší povahy lze zvládnout, rozvíjet to lepší, co je v nás, a pracovat na vyřešení problémů, které právě díky hvězdám můžeme poznat a odhalit.

Povaha člověka je z velké části skutečně určena okamžikem narození, nikoliv však náš osud, ten si tvoříme sami a hvězdy nám přinášejí jenom předpoklady a schopnosti, které můžeme a nemusíme využít, nebo nás varují před riziky, které se mohou, ale nemusí naplnit.

Osobní horoskop
Autor: archiv
Horoskopy na míru

Pochopte a poznejte lépe svoji povahu! Odhalte Vaše skryté schopnosti. Poznejte své silné a slabé stránky. Zjistěte příčiny Vašich životních těžkostí. Vyhněte se potížím, které Vám může osud přichystat. Zajistěte si lepší budoucnost!

OSOBNÍ HOROSKOP - bude vaším dobrým rádcem po celý život! Individuální zpracování profesionálním astrologem!
Rozsah: cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení

Partnerský horoskop
Autor: archiv
ROČNÍ HOROSKOP na rok 2014 - bude vaším věrným průvodcem celým rokem. Zjistěte, jaké události a výzvy můžete očekávat! Individuální zpracování profesionálním astrologem!
Rozsah: cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení

PARTNERSKÝ HOROSKOP - poznejte, jak se k sobě hodíte se svým partnerem! Individuální zpracování profesionálním astrologem!
Rozsah: cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení

Objednat si Osobní horoskop můžete ZDE.
Naleznete tady i ukázky jednotlivých horoskopů na míru.