Čtvrtek 16. května 2024
Svátek slaví Přemysl, zítra Aneta
Oblačno, déšť 20°C

Velký horoskop na listopad: Beranům hrozí úraz a raci zbohatnou!

  • Listopadový horoskop vám napoví, co pro vás nachystaly hvězdy.
    1. listopadu 2013 | 06:00

    Tento měsíc bude mimořádně plodný nejen na výhry a prohry. K velkým převratům se schyluje i v milostných vztazích. Zjistěte, co čeká právě vás!

  • Beran (21. 3. – 20. 4.)

    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Berani se rádi do všeho vrhají po hlavě a zkouší nové věci. Tento měsíc to ale nepřehánějte a buďte opatrní na své zdraví. Pravděpodobnost úrazu je velká! Kolem úplňku si dejte pozor na jazyk před svými příbuznými. Nastane poněkud dusná atmosféra. Lepší zprávy pro vás máme v lásce. Váháte, zda ten, kterého milujete, je ten pravý? Hvězdy říkají ano! Užívejte si proto city naplno!


  • Býk (21. 4. – 21. 5.)


    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Upravte si denní stravovací návyky, jinak to odskáče váš žaludek! Býk je pracovité a svědomité znamení, takže v závalu povinností je pro vás těžké vypnout a občerstvit se. Přesto byste se měli zaměřit na rozumnější jídelníček. A nenechte se udolat stresem. Majetkové starosti, které vás tíží, máte šanci zdárně vyřešit, takže klidně dejte průchod dobré náladě!


  • Blíženci (22. 5. – 21. 6.)


    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Jde vám, na co sáhnete, ale to ještě neznamená, že se musíte strhnout. Nesnažte se všechno zvládnout sami a rozložte povinnosti i na ostatní. Přepracovanost vám oslabuje imunitu a přecházení zdravotních problémů vám může způsobit chronické potíže. Zaměřte se raději na vaše nejbližší. Splňte si konečně své sny a plány, i kdyby to měl být jen výlet do ZOO s dětmi.


  • Rak (22. 6. – 23. 7.)


    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Citově založení Raci budou mít v listopadu co dělat, aby ustáli vztahové nepokoje. Budete trochu jako hromosvod, do kterého se všichni strefují, i když v tom budete vlastně nevinně. Snažte se proto soustředit na práci a nechte se unést emocemi.  Co vás ale jistě potěší, je, že se vám bude dařit finančně.  Podle hvězd máte vyhlídky na zvýšení platu nebo šikovný přivýdělek!


  • Lev (24. 7. – 23. 8.)


    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Váš milostný život pokulhává právě kvůli panovačnosti, která je pro vaše znamení charakteristická. Zkuste dát do vztahu s partnerem více tolerance a přívětivosti a uvidíte, že zase najdete společnou řeč. V kariéře jste ustrnuli na jednom místě. Jde to ale ruku v ruce s vaším psychickým rozpoložením. Když si dáte do pořádku citový život, začne se vám dařit i v práci.


  • Panna (24. 8. – 23. 9.)


    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Jste vytrvalé a nepoddajné a právě díky tomu se vám otevírají nevídané možnosti. Neváhejte ani chvíli a chyťte každou dobrou příležitost za pačesy. Vystřelí vás to vzhůru! O to citlivější buďte v lásce. I když to pro vás není typické, v těchto dnech máte sklony neustále partnerovi diktovat, a to vašemu vztahu neprospěje. V jídle si dejte pozor na přejídání. Nesvědčí to ani vaší linii ani vašemu srdci.

  • Váhy (24. 9. – 23. 10.)


    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Nerozhodnost je vaší slabou stránkou, a to vám pořádně komplikuje život. V listopadu ale konečně rozseknete, jakou cestou se ubrat. Zamilované Váhy zjistí, koho opravdu milují a ty přešlapující na jednom místě v kariéře udělají radikální krok. Pozor však na nepřející okolí! Rady, které se na vás snášejí ze všech stran, nemusí být vždy míněné upřímně, takže se nezapomínejte řídit vlastním rozumem.


  • Štír (24. 10. – 22. 11.)


    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Vypusťte z hlavy starosti s věcmi, které stejně nemůžete ovlivnit. Zbytečně se stresujete. V listopadu by se vám mělo dařit, tak si tu radost nekažte. Máte šanci potkat novou lásku i získat skvělou práci! Nepodceňujte ovšem své zdraví. Zajděte si konečně na pravidelnou prohlídku k lékaři, kterou tak dlouho odkládáte.


  • Střelec (23. 11. – 21. 12.)


    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Pozor na to, co říkáte. Střelci se vyznačují odzbrojující upřímností, a to by se vám tento měsíc nemuselo vyplatit. Až vás bude zase svrbět jazyk, držte se raději zpátky. Předejdete tak mnohým nepříjemnostem. V soukromí budete partnera překvapovat kreativními nápady, což do vašeho vztahu vnese novou mízu!


  • Kozoroh (22. 12. – 20.1.)


    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Přestaňte v sobě potlačovat emoce. Vašemu znamení je přirozená mírnost, ale občas by to chtělo upustit páru. Špatné pocity si pak ukládáte do sebe a snadno můžete propadnout depresím. Když dáte najevo, co cítíte, pročistí se vzduch a bude se lépe dýchat jak vám, tak vašemu okolí.
    V listopadu vás čeká i překvapení. Splní se vám něco, co jste si dlouho přáli!


  • Vodnář (21. 1. – 19. 2.)


    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Zatím se vám dobře daří vyhýbat konfliktům, přesně tak, jak to Vodnáři umí. Ale v listopadu nastane mimořádně těžké období. Vyplynou na povrch staré nevyřešené záležitosti a bude na vás, se s tím poprat.  Neklid přijde i do milostných vztahů a na obzoru se ukáže někdo nový. Nedělejte ale ukvapené rozhodnutí a všechno si v klidu promyslete.


  • Ryby (20. 2. – 20. 3.)


    Horoskop
    Autor: Shutterstock.com
    Pro své okolí jste nepostradatelné. Díky vašemu smyslu pro spravedlnost se dokážete lidí zastat a tento měsíc vám vaše odvaha přinese ovoce. Dostanete se do svízelné situace, ze které vás dostane právě člověk, který vám vděčí za pomoc. Pozor ale na finance. Vaše rozhazovačnost by se vám nemusela vyplatit! Riskantní investice a půjčky odložte na jindy.

Autor: eli
Diskuse ke článku
.