Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zimní dovolená pro zamilované páry: Zažijte top lyžovačku i luxusní wellness na Slovensku!

6. února 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Čekají na vás zasněžené dvoutisícovky, úchvatné scenérie i zasloužený relax v saunových světech. Ideální způsob, jak strávit krásné chvíle ve dvou a užít si romantiku i adrenalin v objetí panenské přírody.

Jasná na Liptově v Nízkých Tatrách je jedním z nejoblíbenějších turistických regionů Slovenska a je i domácím střediskem olympijské vítězky Petry Vlhové. Na 35 sjezdovkách, které mají dohromady až 50 kilometrů, si dosyta zalyžují opravdu všichni – od začátečníků až po skutečné machry. Užijete si tu pořádně divoký freeride, noční lyžování s přímo okouzlující atmosférou a na odvážné tu čeká i 12 metrů vysoký skok. Každý pátek se v Jasné organizuje skialpinistický výšlap pod dohledem instruktora. Zúčastnit se ho můžete i vy, a to dokonce i v případě, pokud jste skialpy ještě nikdy nezkoušeli.

Příjemně vymrznutí po dni plném zážitků si poseďte v jednom ze čtyř Après-ski barů, které patří k moderní lyžovačce. Jestli si dáte drink, nebo něco dobrého na zub, to už necháme na vás. Každopádně nebudete litovat! Chcete zažít něco skutečně wow? Romantickým a netradičním zimním zážitkem bude piknik v privátní kabince s chutným občerstvením, lahodným proseccem a výhledem na krásy Horehroní.  

Autor: Vodní park Bešeňová, Marek Hajkovský

Horké prameny během třeskuté zimy? Proč ne!

Pokud dostanete chuť změnit skupenství vody a vyměnit zimu za teplo, zveme vás do nedalekého Vodního parku Bešeňová. V holisticky zaměřeném wellness centru najdete hned několik saun, ve kterých načerpáte novou energii a užijete si blízkost s vaším partnerem. Netradičním zážitkem je noc saunových rituálů, která spojuje noční atmosféru saunového světa a show zkušených saunamasterů. 

Autor: Vodní park Bešeňová

Milovníci saunování si v Bešeňové přijdou na své

Je vám saunování pořád málo? Otevřené dveře máte i do populární Tatralandie nedaleko Liptovské Mary. Kromě bazénového a toboganového ráje tu najdete i Keltský saunový svět, což je jedinečný komplex 21 parních, vodních a masážních lázní, saun a procedur. Dopřejte si úplné ztišení mysli a regeneraci těla prostřednictvím tepla, vody, aromaterapie a muzikoterapie. Prožijte krásné chvíle obklopeni dřevem v překrásné exteriérové Bio sauně nebo v Tatranské sauně s ledovým osvěžením. Tam je účinek saunování umocněný inhalací minerálů z tatranských skal, které se po navlhčení uvolňují a blahodárně působí na dýchací cesty.

Autor: Tatralandia

Tatranská sauna je nový rozměr saunování

Překvapte člověka, na kterém vám záleží, týdnem nebo víkendem plným zážitků a naplánujte si zimní dovolenou přesně podle sebe. Více inspirací najdete na www.slovakia.travel.  

Video se připravuje ...