Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

5 způsobů pro módní outfit s dámskou sportovní mikinou

10. ledna 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Mikiny už dávno nejsou spojovány s oblečením na trénink. Pohodlí, pocit zabalení po oblékání a měkkost, nutí ženy nosit je každý den. Je to vidět nejen na ulicích, ale dokládají to i rozhodnutí designérů, kteří stále častěji volí kdysi kontroverzní kombinace. Mikiny také kralují mezi fashionisty a nadobro vstoupily mezi klasiku street stylu. Dnes odpovíme na otázku, jak stylovat dámské sportovní mikiny, abyste získali nejmódnější sadu ve high fashion.

Sportovní mikiny pěti způsobů pro ženy – kterou si vyberete?

Nic vám nebrání nosit mikinu k teplákům, používat ji pouze na doma nebo jako sportovní oblečení. Nejdůležitější je cítit se ve svém stylingu dobře – nemusíte porušovat konvence, abyste toho dosáhli! Pokud však hledáte způsoby, jak dát své mikině nový charakter nebo hledáte perfektní mikinu pro módní styling, čtěte dál. A pro akce jděte do Ozonee – tam najdete nejlepší ceny! Podívejte se sami: https://ozonee.cz/cze_m_Zeny_Mikiny-4956.html

1. Pod elegantní kabát nebo sako

Mikina s kapucí i bez, oversized nebo vypasovaná, jednobarevná nebo s retro potiskem - můžete si vybrat podle svých potřeb a preferencí. Doplňte svůj vzhled bundou (nejlépe ve větší velikosti) nebo klasickým zimním kabátem, elegantní kabelkou (třeba na módním řetízku) a doutníčky nebo džíny. Obuv? Stejně dobře poslouží tenisky, vysoké podpatky nebo dokonce vysoké podpatky! Vyplatí se experimentovat, protože taková sada je perfektní a neuvěřitelně pohodlnou volbou každý den.

2. Mini a maxi - oversize mikina a kraťasy

Vyvažte to novým způsobem: Vyberte si oversized mikinu, abyste to vyvážili šortkami nebo minisukní. Fungovat budou džínové modely nebo modely z hladké látky, ale můžete zvolit styling s drápem a zvolit koženou mini . Tento set se bude hodit k těžkým botám jako jsou kozačky, ale i tradičním teniskám nebo slip-on teniskám.

3. Styl Lady Di - sportovní mikina a cyklistické kalhoty

Princezna Diana je i po své smrti nezpochybnitelnou stylovou ikonou a její kombinace oversize sportovní mikiny s kalhoty na kolo v mnoha barvách si opět získává srdce fashionistů. Stylové mikiny bez kapuce Lady Di s přiléhavými barevnými cyklistickými botami, bílými teniskami nebo klasickými sneakersy a slunečními brýlemi. Vždy s sebou měla látkovou peněženku nebo elegantnější kožený model. Když už jsme u Diany, vévodkyně si pod bundu ochotně oblékla mikiny a zvolila doplňky: baseballovou čepici a kovbojské boty.

4. Neobvyklá kombinace mikiny a vzdušné sukně

Je čas na nejvzácnější, ale mimořádně efektní a módní kombinaci. Mírně oversized mikina nebo model krátkého střihu tvoří skvělý komplet s plisovanou sukní ze vzdušného materiálu nebo s hedvábnými, saténovými šaty ve stylu spodního prádla. Blogeři a instagrameři touží doplnit takový styl o těžší boty a viditelné ponožky za kotniky.

5. Divoká klasika - mikina a džíny s dírami

Klasickou kombinací, ke které se vyplatí vracet každý den, je mikina a džíny s oděrkami a továrně vyrobenými dírami. Preferujete jiné kalhoty? Žádný problém! Aktuálně se horlivě zaměřují na širší modely mom jeans. V kombinaci s mikinou vytvoří jedinečný look přímo z 90. let.