Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zima je tu, zahřejte se…

13. listopadu 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Pokud rádi spíte v chladné místnosti a chcete být hezky v teple, vyzkoušejte flanelové povlečení SCANquilt. Příjemný pocit měkkosti a hebkosti je u flanelu způsoben vlasovým efektem, který vzniká počesáním kvalitní bavlněné tkaniny. A až ho v dubnu uklidíte, povlékněte si v teplých letních měsících třeba bavlněný SATÉN nebo povlečení KLASIK z kvalitní plátnové tkaniny.

Zachumlejte se do hebkého plédu SCANquilt a zpříjemněte si tak chvilky odpočinku, četbu v křesle u krbu či sledování televize. Zvolte barevné odstíny, které budou ladit s interiérem Vašeho obývacího pokoje nebo ložnice a celkovou atmosféru můžete podtrhnout doplněním vhodných dekoračních polštářků. Příjemný pléd rozhodně udělá radost také jako krásný a luxusní dárek.

Autor: SCANquilt

Přišla zima, užijte si teplo s univerzální přikrývkou DUPLEX PLUS , kterou využijete, pokud v létě rádi spíte pod lehkou přikrývkou, v zimě dáváte přednost většímu pocitu tepla pod thermo přikrývkou a během zbývajícího období preferujete přikrývku celoroční. Její výhoda spočívá v tom, že sepnutím dvou přikrývek, jedné lehčí s hřejivostí Sq 3 a druhé celoroční Sq 4, vznikne thermo přikrývka Sq 7 s dobře izolující vzduchovou kapsou. Rozpojením suchých zipů po obvodu vzniknou opět dvě samostatné přikrývky pro sezónní použití.

Autor: SCANquilt

Hebká výplň SCANsoft je v přikrývkách SCANquilt vrstvena v jemných pavučinách. Při výrobě tohoto rouna se k jeho zpevnění nepoužívají žádné chemikálie, proto jsou přikrývky měkké, splývavé a objemově stálé po dlouhou dobu. Kvalitní, pevná směsová tkanina dovoluje praní až na 95 °C.

Autor: SCANquilt

Krásné a elegantní dekorační návleky z velmi kvalitních materiálů jsou vhodné do moderního i klasického interiéru. Návleky SCANquilt vkusně doplní Váš obývací pokoj nebo ložnici a jsou i příjemným dárkem pro vaše blízké.

Více na www.scanquilt.cz 

Související články
Video se připravuje ...