Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

3D povlečení – jedinečné vzory pro každého

12. dubna 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Pojem 3D není v dnešní době ničím neobvyklým. Jedná se o zkratku výrazu slova „trojrozměrný“ nebo „trojdimenzionální“. Běžně se setkáváme se s 3D tiskem nebo 3D filmy, nově se tyto techniky objevují také ve světě lůžkovin.

Nepřeberné množství vzorů

Pokud už vás při výběru ložního prádla běžné nebo nicneříkající vzory nebaví, je čas se poohlédnout po 3D povlečení, které se aktuálně těší narůstajícímu zájmu ze strany spotřebitelů. Důvod je jednoduchý. Tento druh lůžkovin totiž dokáže nabídnout velké množství rozmanitých designů, které opticky vystupují z povrchu látky. Nejdůležitější ale je, že si opravdu každý může vybrat design, který je mu nejbližší. V nabídce obchodů najdete vzory přírody, květin, divokých i domácích zvířat, známých velkoměst a mnoho dalšího.

Výběr materiálu

První věc, o kterou se většina spotřebitelů zajímá, je obvykle materiál. Jestli jste zarytým zastáncem bavlny, můžete si oddychnout, neboť ta zastupuje velké procento povlečení 3D na českém trhu. Setkáte se ale i s povlečením z umělých vláken, které je díky svým hřejivým vlastnostem vhodné především pro zimní období. Další zajímavostí je také výroba těchto lůžkovin. Potisk látky v tomto případě vzniká zcela bez šablon. Barvy se na látku aplikují podle předem vybrané virtuální předlohy, a tak je možno docílit krásných a prostorových 3D vzorů.

Nakupujte u důvěryhodných prodejců

Všechny důležité informace o 3D povlečení jsme si řekli, a nyní vyvstává otázka, kde jej zakoupit. Obchodů s lůžkovinami je na českém trhu opravdu mnoho, i zde ale vybírejte opatrně. Tržnice či supermarkety sice lákají nízkou cenou, avšak vysokou kvalitu od nich raději nečekejte. Doporučujeme spíš nakupovat u ověřených prodejců, jedním z nich je například internetový obchod RodinneBaleni.cz s širokou nabídkou textilu a doplňků pro domácnost.

Autor: VIOLET MOON, s.r.o.

Video se připravuje ...