Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Oslavte vyrobení 50 miliónů vysavačů značky Miele

Vysavač Miele Complete C2 Celebration
12. května 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Víte, že první vysavač Miele spatřil světlo světa už v roce 1927? Po téměř 90 letech od uvedení tohoto přístroje na trh se může Miele pochlubit unikátním výročím – 50 milióny kusů vysavačů, které sjely z výrobní linky. A to už si zaslouží skutečně velkou oslavu!

Všem zákazníkům nabízí Miele při této příležitosti jubilejní modely podlahových vysavačů Complete C2 Celebration a Complete C3 Celebration za příznivou cenu.

Vysavač Complete C2 Celebration je vybaven vysokým sacím výkonem 1 600 W a teleskopickou hubicí pro důkladné a pohodlné vysávání. Na první pohled zaujme kanárkově žlutou barvou, ale jak brzy zjistíte, k prachu a dalším domácím nečistotám je zcela nemilosrdný. Poradí si jak s tvrdými podlahami, tak s koberci, a díky integrovanému 3dílnému příslušenství s ním perfektně vysajete také čalounění nebo spáry a další hůře přístupná místa. Komfortní práci s vysavačem umožňuje i výškově nastavitelná teleskopická trubice z ušlechtilé oceli, šetřící vaše záda, nebo 10metrový akční rádius.

Vysavače z řady Complete C3 Celebration uspokojí individuální nároky uživatelů. Někdo preferuje ekomodely s třídou energetické účinnosti A, jiný nedá dopustit na vyšší výkon přístroje. Všechny vysavače této řady mají účinnost vysávání na tvrdých podlahách A, stejně jako jsou u nich bezkonkurenční emise prachu ve třídě A, což je jedno z nejdůležitějších kritérií. Oceníte je především domácnosti s alergiky, jichž v dnešní době neustále přibývá. Šampionem je model Complete C3 Electro, vybavený elektrokartáčem ideálním pro hloubkové vysávání koberců a mimořádně komfortním ovládáním.

Vysoká efektivita pro nejvyšší hygienické standardy

Vysokou efektivitu vysávání dosahují tyto přístroje díky technologii Smart Power, která kombinuje inovativní motor EcoLine s přídavnými vzduchovými bypassy pro ještě silnější proudění vzduchu, efektivní podlahovou hubici a inteligentní Power Chip. Tento čip přizpůsobuje příkon během vysávání vždy optimálně dané situaci.

V čem jsou vysavače Miele tak jedinečné? O tom mohou vyprávět milióny spokojených uživatelů po celém světě. Z posledních velkých úspěchů připomeňme 1. místo vysavače Miele v prestižním britském magazínu Which, a to dokonce s nejvyšším hodnocením vysavače v jeho historii! Ani Česká republika není žádnou výjimkou – loni byly vysavače Miele označeny čtenáři nezávislého spotřebitelského časopisu dTest jako nejspolehlivější.

Vysavače Miele vynikají skvělým filtračním účinkem, založeným na vícestupňovém filtračním systému. Ten se skládá z inovativního sáčku Miele HyClean a motorového a vzduchového filtru. Dokonalá souhra všech těchto komponentů zajistí vyfiltrování více než 99,9 % jemného prachu.

Stejně jako další přístroje této značky procházejí i vysavače velmi přísnými testy na dobu životnosti 20 let, jako je např. prahový test (simulace 16 500 nárazů na práh). Tak přísné testy nedělá žádný jiný výrobce přístrojů pro domácnost.

O nejvhodnějším modelu vysavače se přijďte poradit do showroomů Miele v Praze a Brně, případně k autorizovaným partnerům této značky.

Více na www.miele.cz.

Video se připravuje ...