Víte, jak správně skladovat chleba? Zapomeňte na mikroten!
Chcete mít doma dobrý a měkký chleba stále po ruce? Pak je potřeba vědět, do čeho a jak ho uložit. Když pečivo necháte jen tak povalovat v mikrotenovém sáčku, ve kterém jste ho přinesli z obchodu, nenaříkejte pak nad jeho kvalitou.
Do utěrky
Domácí křupavý chlébAutor: Shutterstock.comDo papíru
Chutná vám chleba, který jíte? Jestli ne, víme, kde je chyba!Autor: profimedia.czDo chlebníku
„Chléb je veskrze věc spravedlivá, máslo ne vždy, jedincův kořistnický blahobyt nikdy,“ napsal Josef ČapekAutor: ArchívDo speciální zásuvky
Nejlepší je bochník zabalit do čisté utěrky nebo plátna.Autor: Shutterstock.comMrazák a mikrovlnka = ideální kombinace
Z celozrnné moukyAutor: Michal Protivanský
Klíčová slova:
praktická žena, jak skladovat, chléb, domácnost
Diskuse ke článku
.