Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hledáte vánoční inspiraci? Tenhle dárek vám pomůže udržet čistou domácnost …

3. prosince 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Perfektně uklizená domácnost je cílem většiny z nás. Kromě nejrůznějších úklidových přípravků je bezpochyby základní pomůckou kvalitní vysavač, který používáme i několikrát týdně. Komu by se ale chtělo pokaždé vytahovat přístroj s dlouhým kabelem a složitě ho sestrojovat? Dnes už naštěstí existuje pohodlnější způsob, jak svůj byt či dům udržovat v perfektním pořádku. Tímto dokonalým pomocníkem je robotický vysavač Miele Scout RX1.

Skvělý vánoční dárek vám pomůže s úklidem

Robotické vysavače si pomalu ale jistě nacházejí místo v mnoha domácnostech. Je třeba ale vybírat mezi těmi kvalitními, protože ty méně kvalitní přístroje mohou nadělat více škody než užitku. K těm prvním patří robotický vysavač Miele Scout RX1. Jiří Šeba ze společnosti Miele potvrzuje, že se jedná o velmi užitečný doplněk ke klasickému přístroji. „Robotický vysavač je velmi efektivní doplněk do domácnosti, který však zcela nenahradí klasický přístroj. Pokud vyžadujeme perfektní úklid, je stále třeba vysávat klasickým vysavačem a robotický využívat jako druhého pomocníka.“

Robotický vysavač má mnoho výhod – jednou z nich je určitě minimální námaha, kterou musíte při úklidu vyvinout. Zatímco váš byt získává ztracený lesk, vy si můžete vzít knížku, pustit si oblíbenou vánoční pohádku nebo si udělat procházku se svými blízkými po svátečně vyzdobeném městě.

Miele Scout RX1 se svými postranními štětečky možná připomíná roztomilého broučka, ale nenechte se mýlit. Je to přímo postrach všech nečistot v domácnosti, ať už jde o prach, vlasy nebo drobky spadlé pod kuchyňskou linku.

Autor: Miele

Najde každé smítko

Vysavač Miele Scout RX1 je vybaven velmi přesnou navigací Smart Navigation. Díky ní se přístroj pohybuje po místnosti velmi bezpečně a systematicky. Integrovaný Gyro senzor a kamera na víku zabezpečují orientaci v místnosti. Vysavač spolehlivě vyčistí i těžce dostupná místa a okrajové části, jako jsou např. rohy či prostor podél stěn. Oceníte i technologii rozpoznání nábytku, schodů a dalších překážek, díky níž se vysavač vyhne kolizím či pádu ze schodů. Můžete si zvolit ze 4 režimů čištění: Auto (automaticky vyčistí požadované plochy), Spot (vhodný na drobky a další malé nečistoty), Corner (vyčistí dvakrát důkladněji okrajové části místnosti) a Turbo (poloviční čas vysávání).

Umí toho mnohem více

Díky systému Triple Cleaning odstraňuje Scout RX1 prach a nečistoty mimořádně důkladně, a vy u toho ani nemusíte asistovat – stačí jen nastavit čas vysávání. Akumulátor vydrží až 2 hodiny (odpovídá úklidu cca 150 m2), tedy třikrát déle než jiné přístroje. Je vybaven dvoustupňovým AirClean filtrem. Díky dálkovému ovládání můžete pohybovat robotem přesně podle svých požadavků, spustit ho můžete během pár vteřin pouhými dvěma dotyky na dotykovém displeji či dálkovém ovládání. Kompaktní přístroj vysoký 8,9 cm se dostane opravdu všude – třeba i pod nábytek – a bez problémů překoná i hrany koberců a prahy až do výšky 2 cm. Sběrná nádoba s objemem 0,6 l se velmi jednoduše vyprazdňuje. Vysavač má bohaté příslušenství, dokoupit lze rovněž magnetickou pásku k ohraničení míst, kde nemá vysávat, filtr AirClean pro bezpečné zachycení prachu a čistý vzduch, boční kartáče pro důkladné čištění okrajových částí a rohů, kartáčový válec na odolné nečistoty nebo těsnicí lištu pro spolehlivé přijímání prachu.

Autor: Miele

Robotický vysavač Miele se díky svým unikátním vlastnostem může stát domácím mazlíčkem, který vás sice nevítá radostným štěkotem či mňoukáním, ale krásně uklizeným bytem. Prohlédnout a vyzkoušet si ho můžete v showroomech v Praze a Brně nebo u obchodních partnerů Miele.

Více na www.miele.cz

Video se připravuje ...