Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jak si dobře vybrat šatní skříň?

12. května 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Šatní skříně jsou praktickým a nepostradatelným prvkem vybavení vaší domácnosti. Mohou být součástí kterékoliv místnosti, ať už je to ložnice, dětský pokoj nebo třeba předsíň.

Český výrobce nábytku Montero připravil stavebnicový systém šatních skříní, který poskytuje nekonečné množství kombinací a díky své variabilitě je možné sestavit skříň přesně na míru do kterékoliv místnosti. Vybrat si můžete z několika desítek druhů dveří, které navazují na výrobní sortiment postelí Montero.

Autor: Commservis

Nevíte si rady? Firemní specialisté vám poradí

Široká variabilita šatních skříní značky Montero umožňuje téměř nekonečné množství kombinací. Šatní skříně slouží nejen jako úložný prostor pro oblečení, boty, ložní prádlo, ale zároveň jsou výrazným designovým prvkem pokoje. Skříňový a úložný systém by měl vždy korespondovat svou barvou s okolním nábytkem. Všechny části skříně "podléhají" vašemu výběru - ať už je to dezén dveří či volba úchytek. Pokud není skříň přiražena ke zdi a její bok je vidět, i tady máte na výběr, můžete zvolit krycí bok ve stejném dezénu jako dveře. Máte-li v ložnici postel a noční stoky z nábytkové řady Montero, můžete vše sladit v jednotném stylu i barvě.

Autor: Commservis

Máte například středně velkou ložnici a potřebujete maximálně využít prostor? Zvolte si rohovou šatní skříň a zorganizujte si vnitřek přesně podle svých potřeb - použijte šatní tyč, velké police, malé police, zásuvky... Sami si určete rozložení vnitřku. Praktickým doplňkem šatních skříní je zrcadlo, to je možné vlepit na vnitřní i vnější stranu dveří.

Autor: Commservis

Nehledejte v nákupu skříně nic složitého. Pokud si nebudete s výběrem vědět rady, zajděte se podívat do firemní prodejny Montero v Praze Čestlicích nebo do výrobního závodu v Krucemburku na Vysočině. Velkým pomocníkem při vybavování pokoje nábytkem je 3D grafický návrh, který vám připraví vyškolení pracovníci a to zcela zdarma. I doprava je bez problémů, v rámci ČR Vám vyškolení pracovníci dovezou nábytek zdarma a k tomu zajistí i vynošení nábytku a montáž.

Autor: Commservis

Video se připravuje ...