Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Inspirujte se: Netradiční nábytek udělá z vašeho bytu dokonalý domov!

Tibetská malovaná truhla
4. listopadu 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Toužíte udělat z obyčejného bydlení něco mimořádného? Chcete doma cítit nezaměnitelnou atmosféru? Je pro vás důležité, aby nábytek vypovídal o vaší osobnosti? Pokud jste na všechny otázky odpověděli ANO, pak pro vás máme několik rad, jak toho docílit.

Kouzlem netradičního či vintage nábytku je fakt, že každý kus je originálem. Proto si můžete být jisti, že se na žádné návštěvě nesetkáte s tím, že by měl někdo stejnou komodu či jídelní stůl. Naopak své hosty oslníte originalitou, vkusem a designem, který je pro tento typ nábytku typický.

Pokud hledáte inspiraci, protože se v trendech netradičního nábytku ztrácíte, není nic jednoduššího, než navštívit stránky Homelove.cz, kde naleznete krásné kusy orientálního nábytku, které jsou ručně vyráběny v Asii z jilmového dřeva.

Nejen, že je toto dřevo atraktivní na pohled, ale je také příjemné na dotek a odborníci jej považují za zdroj pozitivní energie. Odpovídá tedy i požadavkům feng-šuej, takže vám nezbývá nic jiného, než se do těchto orientálních a vintage kousků zamilovat.

Navíc si již v dnešní době můžete pomocí vintage nábytku vybavit jakoukoliv místnost v bytě. Počínaje jídelním stolem, konferenčním stolkem či nejrůznějšími komodami a konče například stylovým botníkem či lavicí s velkým úložným prostorem, která se velmi hodí do vstupní haly nebo chodby.

Každý vášnivý čtenář si zcela jistě oblíbí netradiční masivní či klasickou knihovnu, díky které budou jeho literární skvosty dominovat celému obývacímu pokoji, navíc v nich bude mít přehled a vždy najde přesně tu knihu, kterou hledá.

Velké oblibě se těší i vintage psací stoly, jež se mohou stát praktickou i estetickou chloubou každé pracovny. No, a pokud si kromě stolu pořídíte i stylovou vinotéku, kterou můžete na Homelove.cz také nalézt, bude váš prožitek z vykonané práce o to větší.

Nevíte, kam s dekami, přehozy či náhradním ložním prádlem? Ideálním uložištěm pro tyto nezbytnosti je skvostná klasicky vyřezávaná truhla, kterou jistě používala i vaše babička, a vám nyní může udělat velkou parádu ve vaší ložnici. Aby stylově ložnice ladila, pořiďte si do ní i šatní skříně tohoto stylu, které působí luxusně a elegantně zároveň.

Vintage životní styl se stal v dnešní době velmi populárním, možná je to i proto, že na nás díky němu dolehne kouzlo dětství a vzpomínky na prázdniny strávené u prarodičů. Kdo by si nepamatoval, jak babička vždy vytáhla z masivní almary něco dobrého na zub, nebo jak si pečlivě skládala své zástěry do mohutných dřevěných skříní.

Více infomací o netradičním nábytku naleznete na www.homelove.cz, nebo se staňte našimi fanoušky na FB https://www.facebook.com/Homelove.cz?fref=ts, kde se to novinkami doslova hemží!

Video se připravuje ...