Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Špičkové spotřebiče i servis, který nikde jinde nenajdete

15. července 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Někdo si zakládá na výjimečnosti. Ta se může týkat nejenom člověka samotného, ale také věcí, jimiž se daná osoba obklopuje a přístupu, který vyžaduje. Tento typ lidí často vyhledává speciální produkty a péči, které se mu ale v obyčejných obchodech nedostává. Pokud jste na tom podobně a stále pátráte po něčem extra, ideálním řešením pro vás může být řada spotřebičů Bosch Exclusive a Siemens extraKlasse.

Sortiment spotřebičů řady Bosch Exclusive a Siemens extraKlasse nabízí nejpokročilejší inovativní technologie a ekologicky i energeticky nejúspornější produkty, které vás přesvědčí svým výkonem, vysokou kvalitou a snadnou obsluhou. Tento speciální sortiment není možné najít v běžné distribuční síti maloobchodních prodejen, ale pouze u vybraných partnerů, kteří vám nabídnou nejen špičkové spotřebiče značek Bosch a Siemens, ale i nadstandardní servis, který nikde jinde nenajdete.

Od chladniček, myček nádobí, indukčních desek přes pračky a sušičky po malé domácí spotřebiče vždy získáte produkty, které vám usnadní každodenní starosti a přispějí ke kvalitnějšímu způsobu života. Jejich intuitivní ovládání, nadčasový design, mimořádná výbava a celá řada speciálních funkcí se postará o vaši dlouhodobou spokojenost. Užijte si revoluční technologie, které vám přinesou bezkonkurenční úsporu energií, peněz i vašeho času. Nechte za sebe pracovat automatické programy a unikátní funkce s jistotou, že výsledek bude vždy perfektní.

Speciální sortiment spotřebičů řady Bosch Exclusive a Siemens extraKlasse naleznete u vybraných partnerů po celé České republice, kteří jsou zastřešeni pod tzv. Maloobchodní klub. Jejich kompletní seznam získáte na www.maloobchodniklub.cz.

Na spotřebiče řady Bosch Exclusive a Siemens extraKlasse můžete nyní získat prodlouženou 5letou záruku. Více informací a podmínky akce naleznete na www.5letzaruka.cz.

Klíčová slova: komerční prezentace, bosch, siemens
Související články
Video se připravuje ...