Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Přijeďte na jarní nákup do zahradnictví Líbeznice

28. března 2011 | 00:00
Prezentace klienta |

25. března otevíráme novou prodejní plochu

Už brzy to vypukne: chvíle, kdy rozmrzne půda na záhonech a bude čas dát se do práce. Najednou zjistíte, že potřebujete spoustu sazenic, osiv, nářadí, hnojiv a dalších nezbytných věcí. Přijďte si je vybrat do Líbeznic.

V zahradnictví pro vás letos otevíráme novou část skleníku, čímž se prodejna více než zdvojnásobí. Najdete tu všechno, co můžete potřebovat: od květin přes nářadí až po hnojiva a substrát. Samozřejmostí je bohatý sortiment vnitřních i venkovních nádob v různých stylech a pro každý vkus.

levandule
Autor: www.zahradnictvilibeznice.cz

Máme pro vás i novinku, kterou jinde než v Líbeznicích nenajdete: rododendron ’Moravia ze skupiny yakushimanum. Krásnou odrůdu s červenými květy, dokonale přizpůsobenou našim podmínkám. K tomu výběr zahradních dekorací: poslední trendy od designérů a výtvarníků z celé Evropy vám budou krášlit zelené království, než se otevřou první květy. A bez nich už si pak svou zahradu nebudete umět představit.

Rhododendron Junifeuer
Autor: www.zahradnictvilibeznice.cz

Potřebujete trochu inspirace? Mysleli jsme na vás: připravili jsme nabídku dekorací a nádob přehledně členěnou podle barvy a tématu. Chcete radu? Od toho jsou tu naši zahradníci, kteří vám pomohou s výběrem rostlin, doplňků i nářadí a napovědí, jak a kdy je použít.

A ještě něco: držitelé našich zákaznických karet – ať noví, nebo ti, kteří ji už mají – mohou od 25. března do 10. dubna počítat s mimořádnou 15% slevou. Pořiďte si naši zákaznickou kartu, a budete mít každou sedmou květinu zadarmo!

Jarní zahrada si žádá spoustu času. U nás ho nebudete ztrácet hledáním zboží: vše je tu přehledně po ruce, tak jak to máte rádi. Otevíráme 25. března.

Více informací zde.

Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...