Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Těhotná Kristelová (30): Koupila si nový dům!

18. srpna 2010 | 13:20

Moderátorka Kateřina Kristelová (30), která čeká každým okamžikem narození prvního potomka, se usadila v jižních Čechách. Konkrétně na Hluboké, kde si teprve před čtrnácti dny pořídila se svým manželem, hokejistou Martinem Tůmou (24), domek.

Manželský pár si pořídil jednopodlažní domek se čtyrmi pokoji. „Jsme tu teprve krátce, takže vše teprve zařizujeme,“ popisuje Katka, která od Matina dostala plnou důvěru a tak vybavení bude podle jejího vkusu.

„Důvod, proč jsme se rozhodli bydlet v Hluboké, je jednoduchý: Martin hraje v Českých Budějovicích. A dal mi vybrat, jestli chci bydlet tam, nebo trochu stranou. Vyhrála druhá možnost, tak jsme začali pátrat. A neskutečně nás oslovila právě Hluboká, kterou považuji za českou Provence.

Všichni tady jezdí na kole, v okolí je překrásná příroda a neskutečný klid a ticho. Myslím, že miminko tady bude spokojené,“ říká moderátorka a intuitivně si pohladí bříško.

Katka s Martinem zatím nevědí, zda bude Hluboká jejich domovem jen krátce, nebo i na několik let, vše závisí na tom, kde získá Tůma další angažmá. „Jako manželka hokejisty počítám s tím, že se budu často stěhovat…“

Autor: hap, vasa, amp
Video se připravuje ...