Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Chcete bydlet v domě, kde zemřel Michael Jackson?

  • Dům, ve kterém zemřel Jackson, je na prodej...
    6. srpna 2010 | 10:22

    Sídlo zpěváka Michaela Jacksona, který zemřel za nejasných okolností 25. června 2009, je na prodej. O luxusní dům je podle organizátorů prodeje velký zájem, ačkoli stojí hodně peněz, necelých 29 miliónů (tedy přes půl miliardy korun).

    Podle serveru Novinky.cz budou potencionální kupci domu důkladně prověřováni. Organizátoři totiž chtějí vyloučit možnost, že by kupcem byl nějaký nadšený fanoušek, který chce sídlo koupit jen proto, že tam zemřel jeho idol.

    Majitel je vydřiduch

    V roce 2008 se majitel Hubert Guez, který sídlo vlastní ještě se svou manželkou Roxanne, snažil dům prodat za neuvěřitelných 38 miliónů dolarů. Zájmu se ale nedočkal, a tak ho prodal právě králi popu, který v té době nacvičoval turné This is it. Po smrti Jacksona se pokoušel sídlo pronajímat za 300 tisíc měsíčně, ale opět nedosáhl úspěchy. Letos už snížil své nároky a přišel s výhodnější nabídkou.

    Luxus, kam se podíváte

    V sídlu ležícím na předměstí boháčů v Los Angeles v Holmby Hills, přesně na North Carolwood Drive, se nachází sedm ložnic, třináct záchodů, dvanáct krbů a sedm garážových prostor. Navíc všechny místnosti v domě jsou samozřejmě velmi luxusně vybaveny. Plus tam nejdete kinosál pro dvacet lidí, saunu, tenisové a basketbalové kurty i venkovní bazén.

    K domu, který je vystavěn ve stylu francouzských zámků, patří i rybník a přiléhající les. Pozemek je kontrolován několika sety kamer.

Autor: mivr
Klíčová slova:  michael jackson, dům, sídlo, prodej
Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...