Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Bartošová hledá nové bydlení a pomáhá jí Pásek

Iveta se snaží Páska poslouchat na slovo a jistě se jí to vyplácí. Jako mecenáš se jí teď postaral i o přechodné bydlení
23. července 2010 | 07:10

Iveta Bartošová (44) s Jiřím Pomeje (45) včera okukovali svoje možné přechodné bydlení po dobu, co bude jejich dům v Uhříněvsi v rekonstrukci.

Banka jim totiž navýšila hypotéku, tak mohou začít. Nejvíc nadšeni byli z domu v pražském Braníku, kde jim jeho majitel nabídl pronájem. „Tady by to bylo fajn. Od Uhříněvsi, kde chceme hlídat denně stavbu, to autem také není daleko,“ libuje si Iveta.

V pondělí už by měla mít zpěvačka s manželem jasno, kam na tři měsíce složí hlavu. Další možnosti mají ještě v Říčanech. Ty jsou sice Uhříněvsi blíž, žili by ale ještě s Arturem jako tři sardinky v paneláku. „A to moc nejde kvůli Arturovi. Potřebuje klid na učení,“ podotkla Iveta.

Bartošová s Pomeje a Páskem prohlížejí dům, ve kterém by zpěvačka ráda tři měsíce bydlela
Autor: Martin Mithofer

S přestavbou domu zpěvačka začne už v polovině srpna a svěřila ji do rukou svému mecenáši Pavlu Páskovi, jenž vlastní stavební firmu. Do včerejšího dne Bartošová s napětím čekala, zdali jí banka kvůli rekonstrukci navýší hypotéku o 3,5 milionu korun. Podařilo se.

Nový život, nový dům

„Smlouva je opravdu podepsaná. Můžeme začít,“ potvrdil včera Blesku Pásek. Pro Ivetu se rekonstrukce domku v Uhříněvsi stala prioritou. „Potřebuji to proto, abych mohla dobře pracovat. V tom starém vidím tu nepříjemnou minulost, která se mi stále vrací. Necítím se doma dobře, a když se po čase odněkud vždycky celá v pohodě vrátím, všechno to na mě doma začne zase padat,“ vysvětlila Bartošová.

Autor: Michaela Remešová, jak
Video se připravuje ...