Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jde vám z oken hlava kolem?

7. prosince 2009 | 00:01
Prezentace klienta |

Výběr oken pro novostavbu nebo pro rekonstrukci si zaslouží pozornost – určitě nechceme za pár roků přemýšlet, co jsme mohli udělat jinak. Navzdory počasí je teď vhodná doba, kdy můžeme významně ušetřit bez kompromisů v kvalitě.

Zájemci o nová okna dostávají nabídky nejrůznějších slev: nákup oken právě teď, mimo sezónu, přináší zákazníkům maximálně výhodný poměr cena – výkon. To, že chceme okna měnit až na jaře, není žádnou překážkou: vybrat okna a podepsat smlouvu můžeme klidně už teď, kdy jsou ceny nejníž a montáž lze domluvit na termín, který si vybereme.

Vekra
Autor: Vekra

Slevy a dárky pro každého
Ojedinělou nabídku na trhu přináší VEKRA, jeden z nejvýznamnějších výrobců oken a dveří v České republice. Slevy minimálně 30% na plastová a dřevěná okna umožní zákazníkům významně ušetřit, nebo si v rámci plánovaného rozpočtu dopřát kvalitnější profil s vylepšenými termoizolačními vlastnostmi.

Kromě této mimořádné slevy získá zákazník k podepsané objednávce další dárek - los: na něm si přímo na prodejním místě zjistí, jestli k novým oknům dostane konvici na espresso, domácí pekárnu nebo kontaktní gril. Pokud si vybral dřevěná okna, může vyhrát domácí kavárnu Dolce Gusto.

Více informací o akci získáte na www.vekra.cz

Klíčová slova: okna, vekra
Diskuse ke článku
.
Video se připravuje ...