Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Podívejte se na nejvíc sexy hokejisty české reprezentace! Kdo je váš favorit?

  • Mezi největší fešáky naší reprezentace patří mimo jiné i Alexander Salák, Jakub Voráček nebo Jakub Klepiš.
    1. května 2015 | 06:00

    Kam se na ně hrabou fotbalisté! Většinou se jen válí po trávníku a sebemenší srážka s protihráčem je pro ně nezměrnou tragédií. To hokejisté, to jsou větší frajeři! Ve svých výstrojích vypadají ještě mužnější, než jsou, vousy, které si kvůli pověrám neholí, je dělají mnohem drsnější. A co víc, když si sundají helmu, jsou to fešáci! V redakci jsme pro vás vybraly ty nejvíce sexy hokejisty českého národního týmu, který se na mistrovství světa v ledním hokeji v Praze a Ostravě bude prát o první místo.

  • Alexander Salák

    Alexander Salák se svojí manželkou na vyhlášení Zlatá hokejka.
    Autor: Profimedia.cz
    Pod brankářskou výstrojí z něj toho moc vidět není, ale když si sundá helmu, nejedno ženské srdce zaplesá blahem nad tímto 180 cm vysokým fešákem! Osmadvacetiletý brankář, původem ze Strakonic, má nyní angažmá v KHL v týmu Sibir Novosibirsk. V národním dresu má za sebou čtyři starty na mistrovství světa, avšak zatím bez medaile. Dámy, jestli byste si ale na tohoto mladíka dělaly zálusk a čekaly před O2 arénou, musíme vás zklamat. Alexander Salák si v roce 2010 vzal svoji dlouholetou přítelkyni, se kterou má dva syny a jednu dceru. Navíc ho manželka Michaela často doprovází, takže zamáčkněte slzu a raději mu držte pěsti v bráně.
  • Michal Jordán

    Michal Jordán
    Autor: Profimedia.cz
    Jasně modré oči, šibalský úsměv a s hokejkou v ruce je to hotový ďábel! Další z mladíků v sestavě je obránce Michal Jordán. Ačkoliv v létě oslaví své čtyřiadvacáté narozeniny, už má za sebou pět startů na šampionátech v národním týmu, i když zatím pouze na mistrovstvích světa juniorů a do osmnácti let. Z jednoho v roce 2008 má dokonce zlatou medaili. V přípravných zápasech na mistrovství už si ale užil i svoji chvilku slávy, když střelil svůj premiérový gól v utkání s Finskem. V současné době hraje v týmu Charlotte Checkers v AHL. Jestli je ale tento modrooký mladík zadaný, není jasné. 
  • Roman Červenka

    Roman Červenka
    Autor: Profimedia.cz
    Roman Červenka, který v současné době hraje za SKA Petrohrad, podpoří český tým na mistrovství světa na pozici útočníka. Ve sbírce už ale má medaile z mistrovství, konkrétně jednu zlatou z roku 2010 a bronzovou z roku 2011. I když je Roman Červenka ještě mladík, už byl ve své kariéře označen za sedmého nejlepšího hokejistu mimo NHL. Takto ho tituloval žurnalista Daniel Sallows. I tento fešák je ale zadán. Se svojí partnerkou Veronikou Machovou má dvouletého syna.
  • Jakub Klepiš

    Jakub Klepiš
    Autor: Profimedia.cz
    Odchovanec HC Sparta Praha, před jehož pohledem muži uhýbají a ženy tajou. Drsný výraz má ale jen jako zástěrku, sám o sobě prohlašuje, že srandu miluje a že ti, co ho znají, to o něm moc dobře vědí. Dalším specifickým znakem útočníka českého národního týmu jsou i tetování, která má na krku a na ruce. Ačkoliv není věřící, na ruce má vytetovanou Panenku Marii a na krku nápis, o kterém nechce mluvit, protože je pro něj příliš osobní. 
  • Jaromír Jágr

    Poprvé od vztahu s Jágrem Inna Puhajková přiznala novou lásku.
    Autor: Foto: M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek, archiv Blesku, Facebook
    Myslíte, že bychom zapomněly na Jardu? Kdepak! Když se v redakci bavíme o tom, kdo z nároďáku je opravdový fešák, na Jaromírovi Jágrovi se shodneme do jedné. Navíc s obrovskou duší, pro kterou mu odpustíme i tu "deku" na hlavě, kterou v devadesátých letech nosil. Ale co, nebyl sám. Ve svých třiačtyřiceti letech je to ale stále fešák, na kterého je radost se podívat. Jeho klukovský pohled a úsměv zřejmě nikdo nepřekoná.
  • Tomáš Hertl

    Tomáš Hertl s přítelkyní
    Autor: Profimedia.cz
    Když vidíte Tomáše Hertla, máte chuť si ho vzít domu a starat se o něj. Když to ale jedenadvacetiletý mladík rozpálí na ledě s hokejkou v ruce, spoluhráči mu raději uhýbají. Vloni na mistrovství světa dokonce tvořil první útočnou linii s Jaromírem Jágrem a Vladimírem Sobotkou. V současné době působí v NHL v San Jose Sharks. Ani u něj zřejmě nebudete mít šanci, i Tomáš Hertl už má svoji přítelkyni.
  • Martin Zaťovič

    Martin Zaťovič
    Autor: Profimedia.cz
    Hluboký pohled a rozhodně nejkrásnější vlasy z celé reprezentace. To je Martin Zaťovič, třicetiletý útočník, který posílí řady národního týmu. I na něj ale zapomeňte, hokejista už má dvě své osudové ženy, a to svoji manželku a malou dceru. Obě dvě si s sebou odvezl do Ruska, kde nyní hraje v týmu Lada Togliatti.
  • Jakub Voráček

    Jakub Voráček
    Autor: Profimedia.cz
    Ohnivý plnovous mu ladí s dresem Philadelphia Flyers, za které hraje v NHL. Seknout mu ale rozhodně bude i ten národní, s kapitánským C na rukávě. Jakub Voráček si nás získal pro svůj lišácký úsměv, pozitivní náladu, která z něj vyzařuje, a hlavně pro ty nebezpečné rány, kterých se bojí nejeden brankář. Až to rozbalí spolu v Jágrem a Hertlem v první útočné linii, soupeři nebudou mít šanci.
  • Vladimír Sobotka

    Vladimír Sobotka
    Autor: Profimedia.cz
    Mladá naděje českého reprezentačního týmu, a k tomu ještě takový fešák! Vloni měl Vladimír Sobotka svoji premiéru v národním dresu a ihned si připsal šest bodů za dva góly a čtyři asistence. Sedmadvacetiletý mladík začínal ve Slavii a od té doby si prošel některé týmy v AHL, NHL, až zakotvil v ruské KHL.

Diskuse ke článku
.