Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Johnny Depp tloustne! S ženou se ale nerozchází!

23. dubna 2015 | 06:00

Spekulace o možném rozchodu Jacka Sparrowa (51) a mladé herečky (29) jen po téměř tříměsíčním manželství vzaly za své, když dvojice ruku v ruce a se snubními prstýnky na prsteníčcích společně vystoupila z letadla v Austrálii.

Domněnky o tom, že vztah Johnnyho a Amber je v troskách, se vynořily už v prosinci. Pak však následovala svatba na začátku února a zdálo se, že je mezi nimi vše v naprostém pořádku. Nicméně skutečnost, že je od té doby nikdo nespatřil společně, rozdmýchala novou vlnu pochybování.

...
Autor: Profimedia.cz

Více sami než spolu

Ke spekulacím přispívalo také to, že Johnny byl spatřen během natáčení dalšího dílu Pirátů z Karibiku na několika bujarých večírcích a skončil s lehce zraněnou rukou. Mezitím se herečka, která se otevřeně přiznala k bisexualitě, objevila sama na premiéře svého nového filmu a kolovaly řeči, že má blízký vztah s jedním fotografem z New Yorku. Médii se tedy šířily zprávy, že dvojice od svatby strávila údajně více času odděleně než spolu. Prostě manželství před krachem…

 

 

Happy end

Obdivovatelky tak už mohly jásat, že Johnny bude zase volný, ale opak je pravdou. Za vším tedy byla pravděpodobně pracovní vytíženost obou dvou herců a domýšlivost médií. Dvojice je spolu a podle všeho jim to klape. A my jim to přejeme!

Johnny s Amber právě přiletěl do Austrálie.
Autor: Profimedia.cz

Autor: red