Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Slavní smraďoši: S hygienou má problém Brad Pitt, Johnny Depp i Cameron Diaz

  • ?ezi nelibě vonící hvězdy patří i Brad Pitt a Mathew McConaughey.
    5. června 2014 | 07:55

    Od fobie z čištění zubů, až k obyčejné averzi k mýdlu, vodě nebo deodorantu. I když jsou tyto hvězdy neustále pod drobnohledem veřejnosti, moc úsilí tomu zůstat čistí a voňaví nevěnují. Budete překvapeni, kterým hollywoodských celebritám je lepší se obloukem vyhnout.

  • Colin Farrell

    Colin Farrell
    Autor: shutterstock.com
    Irský krasavec, který se během tří let z neznámého herce stal jedním z nejžádanějších v Hollywoodu, celý život bojuje se závislostmi. Na drogách, alkoholu, a dokonce i na saunování. Ale hygieně nepropadl. Vlasy si myje opravdu jen jednou za čas, takže ho na ulici můžete obvykle spatřit s umaštěným hárem a cigaretou v puse. 

     

     

     

  • Mathew McConaughey

    Herec konečně začal jíst
    Autor: reu
    Herec je blázen do fitness a jeho vypracované tělo je toho důkazem. Přesto je dobré sledovat jeho vnady zpovzdálí. Jak sám přiznal, už více než dvacet let nepoužil deodorant. Hvězda filmu Sahara totiž přiznává, že nelibě smrdí potem. Vyčítala mu to denně také jeho kolegyně Kate Hudson, s níž natáčel film Fool´s Gold v Austrálii a na Bahamách. "Kate mi vždy koupila kamennou sůl, což je přírodní deodorant a řekla: ´Dal by sis laskavě na sebe toto?´" svěřil se McConaughey. Dárek své kolegyně odmítl a sdělil jí, že byl vychován jako "správný" chlap, který má rád přirozené tělesné pachy. "Vyrostl jsem na venkově a nenosil jsem nikdy trika nebo boty. Moje matka nám dokonce neoblékala ani plavky, dokud nám nebylo devět let," dodal.
  • Courtney Cox

    Bývalá manželka Courtney, po jejich rozvodu začal David chodit s krásnou Christine
    Autor: profimedia.cz
    Ani krásná Courtney si s hygienou těžkou hlavu nedělá. Ještě, že to nevadí jejímu manželovi. Tomu to dokonce přijde atraktivní. "Courteney je možná hezká, ale když má svůj den, smrdí jako řidič kamiónu. A mně se to líbí," prohlásil David Arquette.

     

  • Orlando Bloom

    Orlando Bloom
    Autor: shutterstock.com
    Pohledný Legolas z Pána prstenů a Will Turner z Pirátů z Karibiku je miláčkem dívek a žen po celém světě. Ty však mohou být rády, že ho znají jen z filmového plátna. Pirátský život mu totiž učaroval. Jeho bývalá milenka Miranda Kerr se přátelům svěřila, že Orlando smrdí. A musela ho několikrát žádat, aby dbal pečlivěji na osobní hygienu. "Miranda si myslí, že je Orlando příliš cítit. Nedávno ho požádala, jestli by si nemohl prát věci a dokonce se sprchovat častěji," uvedl zdroj blízký páru. Bloom mezi natáčeními žije skutečně jako pirát. Chodí v jedněch šatech a myje se jen příležitostně. "Žije tak, aniž by si pral věci. Nosí jedny džíny klidně celý týden, než je hodí do pračky. To samé se týká jeho svetrů, triček a ponožek," prozradil zdroj magazínu Star.
  • Zac Efron

    Zac Efron po opuštění léčebny už vypadá dobře.
    Autor: profimedia
    Tenhle sexy krasavec má dokonalé tělo. Rád a často posiluje, hraje basketbal. Pak se ale klidně třeba celé dny nemyje. Když je líný lézt do sprchy, používá dětské vlhčené ubrousky (stejně jako Brad Pitt!).

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

  • Julia Roberts

    Herečka se se svou nevlastní sestrou několik let nebavila.
    Autor: profimedia.cz
    I tahle slavná kráska přiznala, že je tak trochu špína. Nejenže je nedbalá, co se týče holení podpaží, ale také preferuje obyčejné mýdlo a vodu a na deodorant ji moc neužije.

     

     

     

     

     

     

     

  • Johnny Depp

    Johnny Depp
    Autor: profimedia.cz
    Pro roli je zřejmě ochotný udělat cokoliv. jak se sám svěřil, aby dodal trochu autenticity postavě Jacka Sparrowa při natáčení Pirátů z Karibiku, nemyl se údajně několik týdnů a po stejnou dobu si ani nečistil zuby.

     

  • Brad Pitt

    Prý absolvoval stejnou metodu jako Brad Pitt.
    Autor: Profimedia
    Populární herec tvrdí že kvůli svému obrovskému pracovnímu vytížení a šesti dětem nemá ani čas na sprchování. Kolega, který při společném natáčení už nemohl odér, který se kolem Brada šířil vydržet, mu doporučil, aby se čas od času alespoň otřel dětskými vlhčenými ubrousky.

     

  • Russell Crowe

    Herec se do role vžil, tak jak je mu vlastní
    Autor: profimedia.cz
    Ani herec, ktereho si pamatujeme jako svalnatého sexy Gladiátora, svému okolí nevoní. Kolem něj se prý šíří pronikavé aroma. "Má problém s tělesným pachem. Na různých akcích vždy radši sedím proti větru od něj," prozradila světu užvaněná kolegyně Joan Rivers.

     

  • Cameron Diaz

    Cameron Diaz v loňském roce, tj. 2012.
    Autor: profimedia.cz
    Herečka přiznává, že už dlouhých dvacet let nepoužívá deodorant. A dokonce si myslí, že by se ženy neměly holit v podpaží. Navíc si příliš často nemění oblečení. "Mám novou filozofii. Když si něco vezmu na sebe, tak pak stejný outfit nosím čtyři dny a pak si jej už nikdy neobléknu," prohlásila.

Klíčová slova:  vip, hygiena, smraďoši, smrdí
Diskuse ke článku
.