Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Sexy idol je pryč: Chandler z Přátel ztloustl a zešedivěl

29. dubna 2015 | 06:00

Kam zmizel charizmatický Chandler? Potkat Matthewa Perryho (45) na ulici, tak si ho snad ani nevšimnete. Herec je ve svých pětačtyřiceti letech téměř k nepoznání!

Čas se nedá zastavit a své o tom ví i představitel Chandlera Binga z oblíbeného amerického seriálu Přátelé. Herec přiznal, že v začátcích natáčení měl velké problémy s pitím. Situace se ještě zhoršila potom, co mu po nehodě na vodním skútru v roce 1997 lékaři předepsali léky proti bolesti, na kterých se stal závislým. „Po těch prášcích jsem se cítil líp než kdy dřív,“ vyjádřil se herec k závislosti, která ho téměř zničila.

Matthew Perry dnes nevypadá zrovna nejlépe...
Autor: Profimedia.cz

Navíc se ve svých 24 letech musel vyrovnat s tím, že se stal slavným takřka přes noc. Následné dvě odvykací kúry měly za následek výkyvy ve váze, které diváci mohli v seriálu zaznamenat. Herec ale prohlašuje, že během natáčení nikdy nebyl opilý nebo sjetý, bohatě si to však vynahrazoval ve svém volném čase.

To všechno se podepsalo na jeho vzhledu, a proto není divu, že ve svých pětačtyřiceti vypadá téměř o deset let starší. Nyní je však Matthew hrdý na to, že abstinuje a že se mu podařilo nelehké období překonat. 

Takto Matthew vypadal na začátku své herecké kariéry.
Autor: profimedia.cz

Matthew Perry v roce 2011.
Autor: ČTK

Autor: 

Autor: red