Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Babyboom v Hollywoodu: Které slavné ženy porodily, nebo jsou v očekávání?

  • Ve světě showbyznysu propukl babyboom.
    25. června 2014 | 06:00

    Ve světě slavných hereček, zpěvaček a modelek propukl obrovský babyboom. Spousta talentovaných krásek v uplynulých týdnech porodila, další očekávají příchod potomka během léta a jiné teprve nedávno oznámily, že jsou těhotné.

  • Kelly Clarkson (32)

     

    Ještě minulý týden patřila zpěvačka Kelly Clarkson mezi slavné těhulky, teď už chová v náručí svou dceru River Rose. O tom, že je těhotná se zpěvačka dozvěděla chvilku před Vánoci a sama říká, že to byl ten nejhezčí vánoční dárek v jejím životě.

    Kelly se prý nikdy doopravdy nezamilovala
    Autor: ČTK
  • Emily Blunt (31)

     

    V zimě letošního roku se narodila dcera také britské herečce Emily Blunt. Se svým manželem Johnem Krasinskim prozradila, že se společně přestěhovali do nového domu, kde je místo pro několik dalších dětí.

    Herečka Emily Blunt.
    Autor: profimedia.cz
  • Ciara (28)

     

    V květnu porodila také r&b zpěvačka Ciara, která svého prvorozeného syna pojmenovala Future Zahib. Těsně před porodem ještě sdělila, že jako matka chce být stále perfektně upravená, nosit krásné šaty a užívat si života.

    Ciara ukázala těhotenské bříško.
    Autor: Profimedia
  • Scarlet Johansson (29)

     

    Zhruba za měsíc by se měla stál matkou i krásná a sexy herečka Scarlett Johansson, která své těhotenství až do 5. měsíce úspěšně tajila. Nedávno se herečka přiznala, že se bude snažit co nejvíce skloubit mateřství s herectvím, protože je v současné době hodně žádaná a o svou práci nechce přijít.

    Scarlett má co ukázat a svých zbraní si je dobře vědoma
    Autor: profimedia.cz
  • Mila Kunis (30)

     

    Herečka Mila Kunis je již pár týdnů nejsledovanější těhotnou celebritou. Se snoubencem Ashtonem Kutcherem očekávají příchod prvního potomka již v srpnu. Oba se nechali slyšet, že jejich dítě je už teď velkým basketbalovým fanouškem.

    Zelenooká Mila Kunis
    Autor: profimedia.cz
  • Stacy Keibler (34)

     

    Bývalá přítelkyně George Clooneyho, Stacy se zanedlouho po rozchodu s hollywoodským proutníkem vdala za milionáře a měsíc na to oznámila, že je těhotná. Bývalá wrestlerka prozradila jen to, že termín porodu má v létě.

    Stacy měla výstřih i na zádech
    Autor: Profimedia.cz
  • Rachel Bilson (32)

     

    Po sedmiletém vztahu čeká společného potomka i herecká dvojice Rachel Bilson a Hayden Christensen. Krásná herečka si postěžovala, že až porodí a bude chodit nenalíčená, budou si lidé kvůli jejímu dětskému vzhledu myslet, že ještě ani nedokončila střední školu.

    Mladistvé "mikádo" Rachel Bilson.
    Autor: profimedia.cz
  • Hayden Panettiere (24)

     

    Mladá a krásná herečka nedávno oznámila, že čeká svého prvního potomka se svým snoubencem Wladimirem Klitchkem. Nejvíce nesourodý pár showbyznysu kvůli miminku dokonce odložil svatbu, která podle posledních plánů proběhne až se jejich dítě narodí.

    Hayden a Vladimir začali randi v březnu 2009, ale o dva roky později se rozešli. Nyní jsou opět spolu.
    Autor: profimedia.cz
  • Kelly Rowland (33)

     

    Zhruba před čtrnácti dny prozradila zpěvačka Kelly Rowland na svém instagramu, že čeká miminko. Radostnou zprávu oznámila zhruba měsíc po tajné svatbě s boxerem Timem Whiterspoonem.

    Kelly Rowland
    Autor: Profimedia.cz
  • Olivia Wilde (30)

     

    I americká herečka Olivia Wilde porodila před nedávnem svého prvního potomka. Chlapeček dostal jméno Otis Alexander.

    Olivia Wilde
    Autor: EPA

Diskuse ke článku
.