Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dej si pozor, Kate! Dřív se fotila polonahá, teď tě snoubenka švédského prince kopíruje

24. října 2014 | 06:00

Pózovala na titulce jen v titěrných tangách a s hadem okolo krku místo podprsenky, účinkovala v reality show Hotel Paradise. Teď je však Sofia Kristina Hellqvist (29) snoubenkou a budoucí švédskou princeznou, která by neměla dělat královské rodině ostudu.

 

Před pár lety by asi nikoho nenapadlo, že se tahle podnikavá sexy dívenka, která si už jako studentka přivydělávala jako servírka a později se živila jako modelka lehce erotických fotografií, stane budoucí švédskou princeznou.

 

Už příští rok se totiž provdá za svého snoubence, švédského korunního prince Carla Philipa (35). Bývalá modelka se tak musí vyrovnat s tím, že musí radikálně změnit své chování i styl. A inspiraci hledá u té nejpovolanější, Vévodkyně z Cambridge.

 

Tmavě hnědá hříva, jednoduché pouzdrové šaty v délce těsně nad kolena ve světlé barvě, elegantní doplněk ve vlasech... Vlasy i oblečení devětadvacetileté Sofie Hellqvist se až nápadně podobají tomu, jak jen pár dnů před tím vypadala britská vévodkyně Kate. Švédka dokonce i královsky mává v jejím stylu. Je zřejmé, že si z ní skutečně bere příklad.

 

Ostatně, lepší vzor asi ani nemohla najít. Kate je totiž za své stylové vystupování všude chválena. Odborníky, i obyčejnými lidmi.

 

Sofia se teď začala inspirovat britskou vévodkyní Kate, která je stylová za každých okolností.
Autor: profimedia.cz

 

Kdo je Sofia Hellqvist

 

Modelka lehce erotických fotografií, která byla v roce 2004 byla dokonce zvolena Miss Slitz. Pózovala tehdy prakticky nahá, jen s hadem omotaným okolo krku. Právě fotky vzniklé pro tento časopis teď budí kontroverzní reakce. 

 

Aby toho nebylo dost, zúčastnila se i kontroverzní reality show Hotel Paradise, postavené na sexu, vztazích, nečekaných situacích, emocích i dobrodružství, ve které bylo vše povoleno.

 

V roce 2010 pak média odhalila její vztah s princem Carlem Philipem. Ještě ten samý rok pak palác jejich vztah oficiálně potvrdil. Jen o pár měsíců později se Sofia s Carlem Philipem přestěhovali do společného bytu.

 

Mnozí Sofii zpočátku nemohli rozdýchat, dnes už je ale vnímána úplně jinak. Nejen Švédy, ale i samotnou královnou, kterou si Sofia po dlouhé době získala. Snaží se působit jako vzorná dívka a je velmi často vídána při různých královských příležitostech.