Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejhorší obálky světových magazínů: Přehnaná retuš i chybějící končetiny!

  • Ne vždy se titulní stránka povede...
    4. září 2014 | 06:00

    Když slavná herečka, zpěvačka či modelka zdobí titulní stránku prestižního módního časopisu, je to pro ni velká čest. Existují ovšem i případy, kdy se úvodní fotografie celebrity opravdu nepovede. Podívejte se na ty nejhorší "titulky", které kdy spatřily světlo světa.

  • Kristen Stewart (24)

     

    Před třemi lety se na titulní stránce časopisu Glamour objevila herečka Kristen Stewart v prapodivné "jogínské" poloze, která byla všem akorát tak pro smích. Když se navíc pečlivě zadíváte, zjistíte, že Kristen končí jedna ruka v předloktí a zbytek končetiny je neznámo kde.

    Nepovedené titulky
    Autor: reprofoto galmour us
  • Diane Kruger (38)

     

    Německou verzi časopisu Glamour měla před dvěma lety zdobit krásná herečka Diane Kruger, ze které však grafici udělali kostru potaženou kůží. To ale není všechno, herečka měla natolik vyretušovaný obličej, že vypadala jako vosková figurína.

    Nepovedené titulky
    Autor: profimedia.cz
  • Nicole Kidman (47)

     

    Před dvěma lety se oblíbená herečka Nicole Kidman nechala nafotit na obálku časopisu V. Výsledek byl ovšem příšerný. Nicole měla paruku alá rocková hvězda 60. let a na sobě jen ultra krátkou koženou sukni, která navíc odhalovala její zadeček. Do Playboye super, na módní magazín poněkud nevkusné.

    Nepovedené titulky
    Autor: profimedia.cz
  • Demi Moore (51)

     

    Na jedné z titulních stránek magazínu W se objevila i nestárnoucí herečka Demi Moore. Kvůli přehnané retuši se však tato "titulka" dostala na černou listinu a podle odborníků je to dokonce jedna z nejhorších obálek vůbec. A co že všechny tak pohoršilo? Kromě neprofesionální retuše obličeje také příliš zúžený pas, který je skoro stejně tenký jako hereččino stehno.

    Nepovedené titulky
    Autor: profimedia.cz
  • Sarah Jessica Parker (49)

     

    Před pěti lety se na obálce prestižního magazínu Harper´s BAZAAR objevila hvězda seriálu Sex ve městě, Sarah Jessica Parker. Fotografie byla pořízena, když bylo herečce 44 let, tak proč vypadá jako ve svých dvaceti? Odpověď je jednoduchá, nepovedená retuš, která byla pro smích celému světu.

    Nepovedené titulky
    Autor: profimedia.cz
  • Janet Jackson (48)

     

    V roce 2006 se chtěl magazín W pochlubit originální a provokativní titulní stránkou, kterou měla ozdobit hudební ikona Janet Jackson. Výsledek byl však tristní. Příliš make-upu, laciný kostýmek, trapná póza a to vše okořeněné přehnanou retuší. Tehdy se odborníci i čtenáři shodli na tom, že hvězda takového formátu si rozhodně zaslouží víc.

    Nepovedené titulky
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.