Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Boubelka co boří předsudky! První v historii v kalendáři Pirelli

11. srpna 2014 | 12:19

Kalendář Pirelli je známý tím, že vychází jen v omezeném počtu kusů, je neprodejný a pokud jste jeho majitelem, je to opravdová čest. Jeho tradice sahá už do roku 1964 a uměleckých fotografií v něm se vždy zhostí renomovaný fotograf. Ten zachycuje nádherné, slavné ženy, velice spoře oděné.

Vždy plnily stránky kalendáře ty nejkrásnější ženy světa od hereček, přes zpěvačky a supermodelky a pyšnily se na lesklém papíře svými dokonalými křivkami. Vždy to byly křivky jako vysoustružené.

Nyní nastává zlom, mezi nádhernými hubenými modelkami se totiž v premiéře a poprvé v historii objeví modelka pro nadměrné velikosti Candice Huffine.

Mezi modelkami se letos v kalendáři Pirelli objeví o holka krev a mléko
Autor: pirelli, Steven Meisel
Její plné křivky poprvé okouzlily v roce 2010, kdy se objevila v prvním módním editoriálu. Od té doby její kariéra jen vzkvétá a fotila s těmi nejznámějšími fotografy, pro ty nejprestižnější módní domy a dál boří mýty a předsudky.

Na jejích oblých bocích a plných prsou mohou muži oči nechat. Možná i proto se věhlasný fotograf Steven Meisel rozhodl, zařadit ji mezi takové tváře jakými je Adriana Lima nebo Natalia Vodianova.