Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Benedict Cumberbatch: Nechci být Sherlock. Toužím po roli hlupáka

13. března 2014 | 10:00

Nový Sherlock Holmes, kterého v epizodách anglického seriálu ztvárnil charizmatický Benedict Cumberbatch, se právě díky této roli vyhoupnul na výsluní a ženám na celém světě se přim pohledu na něj podlamují kolena. Imponuje jim jak jeho vzhled, tak intelekt. Herec teď ovšem touží po roli úplného hlupáka.

„Jsem zcela připraven zahrát si konečně nějakého hlupáka,“ přiznal se herec v rozhovoru pro T magazín a dodal: „Nevím čím to je, ale neustále dostávám role takových těch mírně unavených, éterických a ustaraných intelektuálů nebo fyzicky rozkolísaných, špatných milenců.“ Pravděpodobně to bude také tím, že má dvě vysoké školy a jeho intelektuální podhoubí je velice rozrostlé a filmoví tvůrci se snaží jej zužitkovat.

V jeho podání, nabyl Sherlock Holmes zcela nový sex appeal
Autor: shutterstock

Ve filmové verzi Star Tracku si sice zahrál záporáka, ale Benedict, který má evidentně velký smysl pro humor touží po komické roli nebo roli hlupáka, která nebude tolik intelektuálně vyčerpávající, jako všechny ostatní role, které doposud dostával. Neubude mu tím počet jeho velice silné fanynkovské základny? Vždyť právě jeho sofistikované vystupování a anglický šarm, jsou jednou z jeho nejsilnějších zbraní. No, nechme se překvapit!