Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Padesát odstínů šedi: Erotická hvězda již nyní ve filmu plném rychlých aut

Dakota Johnson je nyní opravdu v kurzu
10. března 2014 | 16:32

Jaro se kvapem blíží a počasí, které na nás září hřejivými paprsky to jen dokazuje. Neříkejte, že na vás neleze romantická nálada a nemáte chuť vyrazit na rande. Přes den pěkně na sluníčku a večer třeba do kina. A co zajímavého přišlo nebo přijde do kin v březnu?

Need for speed
Pokud si chcete zblízka prohlédnout hlavní hvězdu nejdiskutovanějšího filmu, který vzniká na základě erotického bestselleru Padesáti odstínů šedi, Dakotu Johnsonovou, pak byste neměli propásnout premiéru filmu Need for speed. Ta bude 13. března a na své si přijdou milovníci rychlých vozů a honiček. Když na to vezmete svého muže, bude jistě rád.

300: Vzestup říše
Také tenhle film ocení váš partner, a pokud se ráda bojíte a toužíte se tisknout k jeho mužné hrudi, určitě si přijdete také na své. Ve 3D verzi je mnoho úžasných záběrů a stříkající krev je velice realistická. Ovšem dámy, filmem projde také celá plejáda břišních svalů a nádherných těl, takže podívaná i pro vás. Je to sice film pro chlapy, ale zcela zásadní roli zde hraje krásná Eva Green, která si svou krutostí nezavdá s největšími tyrany.

 

Video se připravuje ...
Premiéra 300: Vzestup říše • VIDEO: Adam Balažovič

(Ne) zadaní
Tak a teď také něco pro romantické duše. Tahle romantická komedie v hlavní roli s miláčkem žen Zacem Efronem nás vtáhne do děje, kde jednoho z kamarádů opustí žena a oni se rozhodnou, že budou držet basu s ním a zůstanou také svobodní. Nevázané užívání života je na pořadu dne, ovšem láska zase všechno zkomplikuje.

Tilda Swinton
Autor: Profimedia.cz

Přežijí jen milenci
Další upírská love story je na světě. Adam a Eva, tak se jmenují milenci, kteří přežívají pouze z lidské krve, ale jejichž láska trvá už celá staletí. Slavný režisér Jim Jarmusch se snažil vykreslit především povahy a charaktery hlavních hrdinů, kterým neupírá na tajemnosti, ale nakonec dojdeme k závěru, že jsou to vlastně pořád jenom lidé. Film rozhodně stojí za podívanou. Hlavní roli upírky Evy ztvárnila herečka Tilda Swinton.