Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Katy Perry randí se sukničkářem! Přátelé se o ni bojí!

Katy Perry má nový objev a je to prý pořádný "vykuk"!
28. dubna 2014 | 12:30

Oblíbená zpěvačka Katy Perry byla spatřena na rande s poměrně neznámým DJ Diplem. Zamilované hrdličky odcházeli v brzkých ranních hodinách z hotelu v New Yorku ruku v ruce. Nad tímto párem však bliká výstražný vykřičník, nový objev Katy je prý pořádný sukničkář a bohém.

Katy Perry má zřejmě smůlu na "padouchy"! Neuplynuly totiž ani dva měsíce od rozchodu s Johnem Mayerem, který bere ženy spíše jako zábavu, a našla si obdobného sukničkáře. Novým objevem krásné zpěvačky se stal DJ a producent Diplo, vlastním jménem Thomas Wesley Pentz.

Přistiženi!

Dvojice společně strávila několik dnů na hudebním festivalu Coachella, to si ovšem všichni mysleli, že se jedná o jednoho z Katiných přátel. O pár dnů později však byli oba spatřeni na společné večeři a později v ranních hodinách ruku v ruce, jak opouští hotelový pokoj v New Yorku.

Zpěvačka Katy Perry.
Autor: profimedia.cz

Hlavně nezávazně

Oba se vyjádřili, že jejich vztah není nikterak vážný, že si spolu spíše užívají zábavu. Blízcí přátelé slavné zpěvačky se ovšem obávají, že se Katy zamiluje a její nový objev ze vztahu vycouvá, stejně jako bývalý přítel John.

To, že se DJ Diplo příliš nehrne do vážného vztahu je zřejmé i z jeho nedávné reakce v médiích "Nejsem schopný být zodpovědný sám za sebe, natož pak za dva lidi najednou a třeba i dítě." Tak to asi nebude ten pravý, že Katy?