Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chudinka Miley: Od Jennifer Lawrence a svého ex dostává pěknou sodu!

4. prosince 2013 | 14:30

Zdá se, že by bylo kratší napsat seznam celebrit, se kterými Miley Cyrus žádný konflikt nemá. Tentokrát ovšem nestíhá chrlit kritiku, ale výzteky lapá po dechu. Herečtí kolegové Jennifer Lawrence a Liamn Hemsworth jí totiž dávají pořádně zabrat!

Tou poslední pomyslnou kapkou, při které pohár Mileyné trpělivosti přetekl, bylo vystoupené Jennifer Lawwrence v pořadu Newsnight na televizní stanici BBC. Krásná herečka se totiž svěřila, že: "Nesnáší fakt, že sex prodává a z nějakého zvrhlého důvodu to co prodává nejvíc, je sex mladých!".

Umí jen natřásat zadkem!

Miley Cyrus ráda provokuje. Na koncertech často a ráda vyplazuje jazyk.
Autor: profimedia

Narážku pochopil moderátor správně a když se Jennifer přímo zeptal, jaký má tedy názor na kontroverzní vystoupení Miley Cyrus na Video Music Awards, odpověděla prostě: "Natřásání zadku nad trpaslíkem, no, jediné co k tomu můžu říct je - každému co jeho jest."

A aby toho náhodou nebylo na Mileynu výbušnou povahu málo, objevuje se Jennifer na červeném koberci až podezřele často se svým filmovým kolegou z Hunger Games a současně Mileyným ex-snoubencem Liamem Hemsworthem.

Plazí se po něm jako břečťan!

Jennifer Lawrence
Autor: profimedia.cz
A právě tady začíná pro Miley ten pravý teror. Podle zpěvaččina blízkého zdroje je totiž hvězda s vyplazeným jazykem doslova běsná z hereččniné bezbřehé arogance. Miley zřejmě zkrátka nemůže vydýchat, že ponižovat se dá i s grácií a bez ztráty kytičky.

"Miley je totálně vytočená. Je přesvědčená o tom, že Jennifer je namyšlený pokrytec. Sama na sobě ve filmu X-men nemá nic jiného než bodypainting, na premiéru si oblékla šaty ze kterých jí lezou prsa a přitom kritizuje, že sex prodává? A to, jak se plazila po Liamovi na červeném koberci bylo prostě nevkusné!", svěřil se nejmenovaný zdroj časopisu Heat.

Žít s Miley bylo peklo!

Miley Cyrus a Liam Hemsworth ještě jako pár. To je nyní již minulostí.
Autor: Internet
Miley navíc od herecké dvojice dostává pěkně do těla: "Během natáčeni Liam pořád básnil o tom, jak je Jennifer báječná, což lezlo Miley pěkně na nervy.", dodává zdroj.  Teď se navíc musí koukat ještě na to, jak si její ex-snoubenec skvěle rozumí s dívkou, kterou nenávidí a rozhlašuje, jak spokojeně se mu žije bez Miley.

Liam a Jennifer ve scéně z filmu Hunger Games
Autor: Lionsgate
„Cítím se teď neskutečně dobře. Jsem v pohodě a konečně se soustředím na to, na co mám,“ řekl Liam v jednom ze série rozhovorů k premiéře nového dílu Hunger Games. „Být mezi upřímnými a přátelskými lidmi, jako je Jennifer, která se celý den jenom směje, to mě nabíjí." No, nebylo by vám Miley skoro líto?
Autor: brig