Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Padesát odstínů šedi: Podívejte se na první záběry z natáčení!

27. ledna 2014 | 12:00

Natáčení toužebně očekávaného filmu podle celosvětového bestselleru E.L.James Padesát odstínů šedi, je už v plném proudu. Proto vám přinášíme nejen první video ze zákulisí, ale také informaci, která vás možná nepotěší.

Touha mezi hřebíky

Pamatujete si ještě, kde Christian poprvé narazil na Annu poté, co se do ní zakoukal při jejich inteview? Správně, v Clayton´s. Tedy v obchodě s potřebami pro kutily, ve kterém Anastacie brigádničí.

A právě v této lokaci nyní probíhá natáčení filmu, kterého se už nemůžeme dočkat. Přestože jsme ohledně hereckého výběru měly hodně výhrad, z prvních záběrů musíme uznat, že Jamie Dornan se skutečně snaží propůjčit roli Christiana tolik charismatu, kolik ho má k dispozici. a Dakotou Johnson v roli Anny jsme vyloženě okouzlené.

BDSM bez sexu?!

Padesát odstínů šedi - Dakota Johnson
Autor: .facebook.com/FiftyShadesOfGreyTrilogy
Co už nás ale příliš netěší, je oficiální prohlášení filmového štábu. Pokud se totiž těšíte na film směle konkurující Trierově Nymfomance, musíme vás zklamat. Režie a produkce filmové adaptace Padesát odstínů šedi se totiž rozhodli z filmu vynechat údajně všechny scény obsahující sexuální násilí. Těžko říct, jestli nás vůbec zavedou do Christianovy pověstné "herny".

Na čem tedy bude film postaven, když celá kniha se točí ohledně BDSM problematiky? Údajně na velké a spalující lásce mezi mladým mužem a ženou, která se neobjevila od dob Shakesperova Romea a Julie.

První klapka

Padesát odstínů šedi - Jamie Dornan
Autor: .facebook.com/FiftyShadesOfGreyTrilogy
No, uvidíme, jestli pouhé romantické líbání a mazlení bude fanouškům a fanynkám knižní trilogie stačit. o románech se totiž během propagace mluvilo jako o literatuře, kterou "čtete pod peřinou s rukou v kalhotkách". Samozřejmě jsme od tvůrců nečekali žádné porno, ale i tak doufáme, že z Padesáti odstínů šedi neudělají další romantický hollywoodský slaďák.

Také se nemůžete dočkat 13. února příštího roku, až film konečně vyjde do kin? Jako ochutnávku vám nabízíme záběry z natáčení!

Autor: brig