Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Co netušíte o celebritách: Angelina jí brouky a Pattinson chodil v sukýnce!

  • Myslíte si, že o nich víte už všechno, ale věděli jste tohle?
    23. ledna 2014 | 06:00

    Každý den se jejich jméno objeví v některém z médií - ať už je to televize, tisk nebo web, takže máme samozřejmě pocit, že už se o celebritách snad ani nemůžeme dozvědět nic nového. I přesto nás ale slavní herci mají stále čím překvapovat!

  • Angelina Jolie

    Angelina Jolie
    Autor: ČTK
    Přestože se Angie od dob svého bouřlivého mládí už dost uklidnila, i jako maminka šesti dětí si občas nemůže odpustit nějakou tu bizarnost. Jednou z těch opravdu šílených je pro nás její potřeba ochutnat nejrůznější druhy brouků.

    Angelina Jolie si tak už pochutnávala na včelích larvách, cvrčcích a dokonce i švábech. I přes vysoký podíl bílkovin a její tvrzení, že právě švábi byli skutečná delikatesa si však tuto údajnou lahůdku rádi odpustíme.

  • Brad Pitt

    Brad Pitt
    Autor: Profimedia.cz
    Ani když jste nejmilovanější muž Hollywoodu, nemůžete si dovolit všechno. Své o to ví i Brad Pitt, který má zákaz pobytu na území Číny. Proč? Může za to film Sedm let v Tibetu ve kterém si Brad zahrál hlavní roli. A vzhledem k tomu, že snímek poukazuje na důležitost nezávislosti Tibetu a připodobňuje Číňany k německým nacistům, není divu, že si tamní vláda kasovní trhák příliš neoblíbila.
  • Robert Pattinson

    Robert Pattinson
    Autor: shutterstock.com
    Hrdina filmové ságy Stmívání neměl vždy tak ležérně nedbalý šatník, jako má dnes. Až do jeho dvanácti let mu totiž styl oblékání diktovala jeho starší sestra. Což by samo o sobě nebylo tak hrozné, kdyby Roberta nenutila oblékat si holčičí šatičky a nepřezdívala mu Claudie. Vsadíme se, že tohle si většina fanynek Roberta Pattinsona nepředstavovala ani v těch nejdivočejších snech!
  • Nicole Kidman

    Nicole Kidman
    Autor: Profimedia.cz
    Někdo si rád dá hmyz k večeři, někdo z něj má panickou hrůzu. Jako například Nicole Kidman. Klidně ji požádejte aby si dala hada kolem krku nebo zneškodnila pavouka, který se vám prochází po koupelně. Na co ji ale opravdu nenalákáte, je vaše sbírka motýlů. Málo co totiž krásnou herečku děsí tak, jako tyto pestrobarevné "nestvůry".
  • George Clooney

    George Clooney
    Autor: profimedia.cz
    Kdekdo by si myslel, že s platem jako má George Clooney si můžete nechat postavit dokonalý dům vašich snů. Jenže opak je pravdou. George ve svém  sídle v Los Angeles totiž doslova trpí a často musí spát ve skříni. Proč? Ve všech jeho ložnicích je totiž nesnesitelné množství světla. Těžko říct, proč slavnému svůdníkovi ještě nikdo neporadil zatáhnout si závěsy.
  • Colin Farrell

    Colin Farrell
    Autor: shutterstock.com
    Je více než příznačné, že první (platonickou) láskou jednoho z nejtalentovanějších herců Hollywoodu - Colina Farella byla nejslavnější herečka všech dob - Marilyn Monroe. Colin pro ni jako malý chlapec nechával každou noc pod svým polštářem lentilky se vzkazem: Vím, že jsi mrtvá, ale pokud bys chtěla ochutnat tyto skvělé bonbóny, přijď. Nikomu to neřeknu.
  • Jake Gyllenhaal

    Jake Gyllenhaal
    Autor: profimedia.cz
    Vyrůstat v rodině, která má v šoubyznyse svoje jméno má mimo jiné i mnoho výhod. Například tu, že zatímco vy jste řidičák zřejmě dělali v autoškole, mladému Jakeovi Gyllenhaalovi dával lekce v řízení samotný Paul Newman. I když těžko říct, jestli bychom se při pohledu do Paulových pomněnkových očí byly schopny něco opravdu naučit.
  • Jack Nicholson

    Jack Nicholson
    Autor: profimedia.cz
    Rodinné vztahy nejsou nikdy perfektní. Pokud se ovšem v dospělém věku dozvíte to co Jack Nicholson, můžete být trošku šokovaní. Jeden z nejlepších hollywoodských herců, kterého vychovávala babička, svoji biologickou matku totiž poměrně dlouho považoval za svoji starší sestru a právě babičku za skutečnou matku. Zapeklité, že?
  • Woody Harrelson

    Woody Harrelson
    Autor: shutterstock.com
    Možná to není jen jeho vizáž masového vraha, co Woodymu Harrelsonovi často přihrává role lehce vyšinutých zabijáků. Svůj podíl viny na tom totiž může nést i "povolání" jeho otce. Ten si jako nájemný vrah odseděl doživotní trest za zabití dvou osob. Díkybohu se ale Woody vydal v otcových šlépějích jen na stříbrném plátně.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.